mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
Naturalne kobiety strona 7 z 29
Nie wiem kto tu leczy kompleksy i po czym :-))) moze ktos sobie wkoncu uswiadomil jak niski poziom reprezentuje ( wystarczy spojrzec na słownictwo)
" chora wariatka, kazdy ją tu nienawidzi".. Hmm..ciekawą masz opinię - i na pewno nie bez powodu. Pozdrawiam i na tym koñczę z Tobą rozmowę bo jak to się mówi : "nie kłóć sie z idiotą, bo ktoś może was pomylić".
to się nazywa mieć coś kopułką nie teges xd najpierw narobić w majty i dodać na cl,a później zaśmiecać temat komuś innemu i pisać do tej osoby xd Wszyscy w domu poza tobą zdrowi? mam nadzieję, że wariaci parami u was nie chodzą boby się pozabijali
Ps
a jakież to słownictwo niedozwolone regulaminem używam?
Prawdziwa dama pali, pije, klnie i ogląda się za FACETAMI a nie za cipuszkami kryptolesbijeczko xd
Wypowiedź jednej, obrazonej zyciem osoby można nazwać opinią?
Tak btw. wystarczy tej bitwy jajnikowej, do niczego dobrego to nie prowadzi.
Ciekawe, ciekawe.
Ja osobiście chodzę na co dzień naturalna a maluje się tylko i wyłącznie do zdjęć czy jakiś wyjść i szczerze przy byciu naturalnym jest lepiej bo nie niszczy sie cery
meska czesci fotki pamietajcie,
ze nawet jesli kobieta jest przy tobie bez ubrania, to nie znaczy, ze ci ufa, jak jest bez makijazu, to wtedy tak
Każdy niedowartościowany facet szuka plastikowej babki, również niedowartościowanej przez to, że ma małe cycki to sobie robi silikony, bo ma trochę krostek na twarzy to sobie nakłada tapetę.. tylko nam się kobietki wydaje, że akceptujemy siebie a boimy się wyjść z jedną krostą na twarzy czy bladą cerą, bo to jest już powód do "podkreślenia urody". Dobra reklama, dobra kasa;)