mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
Naturalne kobiety strona 8 z 29
Przyznam, że temat bardzo ciekawy, ale na rozwinięcie go tutaj nie ma szans, bo zaraz obie strony zaczną sobie skakać do oczu. Ja ciągle twierdzę, że współczesna cywilizacja poza botoksem i silikonem nie wynalazła nic nowego, a wręcz przeciwnie, cofamy się wstecz. Przeczytałam tutaj dużo kąsliwych uwag pod adresem kobiet(o zgrozo od samych kobiet również) które w taki czy inny sposób poprawiają swoją urodę, ale większość panów zapomniała, że również mężczyźni coraz częściej korzystają z salonów piękności, kosmetyczek, używają podobnych kremów, robią makijaż czy depilują swoje ciało. O tym jakby zapomnieli :)
Facet który o siebie dba to pedał bo goli jajka pachy i zmienia gacie i skarpety co dziennie ? Prawdziwy facet to zarośniety ryj siano na głowie brud pod paznokciami albo obgryzione paznokcie do tego lanie po desce bekanie picie piwa i opowiadanie obleśnych kawałów?
Kiedyś tutaj padło "modne jest wszystko na drwala ,ubiór ,fryzura ,zarost ,a daj takiemu siekiere to nie będzie wiedział z której strony ja złapać ".
Oby tylko golić się nią nie zaczął, bo się pozacina :) Stylizacja- na- to jedno, ale gro mężczyzn reguluje sobie brwi, czy używa maseczek, czy pudrów, robi delikatny makijaż
U prezenterów telewizyjnych czy aktorów to raczej chleb powszedni ,aczkolwiek nie wiem czy robią to na codzień czy jedynie przed kamerami . Osobiście kiedyś mieszkałem z kolesiem (praca w deleggacji )który miał jedną walizkę ubrań ,a drugą kosmetyków . To była tragedia ,w łazience wieczorem siedział dwie godziny i pickowal się jak księżniczka przed balem.
Niedowartościowana, my kobiety często tak mamy, że nie wyjdziemy nawet do sklepu bez makijazu, chodzimy w makijazu na co dzien a dlaczego? Dlaczego te wszystkie wymalowane kobietki, nie pokażą się bez makijazu? :) Często można usłyszeć w kobiecym gronie, nie wyjdę bez makijażu, bo wyglądam jak gówno... dosłownie. To oznacza, że się nie akceptują, tak jak jeden Pan napisał, w sumie "makijaż jest ładny" same często wmawiamy sobie bzdury, myslimy ze mezczyzna ocenia nas przez makijaz, ładne ciuchy itp.
No to nam odpowiedz, dlaczego dodałaś zdjęcie umalowana jak pazdra i z uporem maniaka komentujesz to?
Dziewczynko z zapałkami, gdybyś w miejscu gdzie masz grzechotkę, miała chociaż śladowe ilości mózgu, to dawno temu doszłabyś do wniosku, że bronię tutaj takie jak Ty. Te twoje brwi od młotka straszą, ale Ty postanowiłaś z uporem maniaka wypowiadać się na temat innych kobiet
Niekoniecznie. Przejdź się po salonach kosmetycznych większych miast i zapytaj ilu mężczyzn korzysta z ich usług. Zapytaj kosmetyczek, pedikiurzystek, stylistek
Bywalcem wielkich miast nie jestem zbyt często ,dlatego mówię o tym czego jestem pewien lub doświadczyłem ,ale nie wątpię ,ze tak jest . Z drugiej strony co się dziwić ludziom ,każdy szuka wymarzonej drugiej połówki, aby taka mieć samemu od siebie też trzeba coś dac ,aby móc wymagać .
Ja się nie maluję i ani nie jest to dla mnie problem żeby tak wyjsc z domu ani nie narzekam na brak uwagi ze strony facetów..naprawdę są tacy których interesuje coś więcej niż wywalone silikony ;-)