mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
lista tematów
Naturalne kobiety strona 5 z 29
Konto usunięte: Jestem naturalna, nie wrzucam fotek w bieliznie a mimo to nie narzekam na brak zainteresowania ze strony facetow.
Myślę, że nie wynika on z Twojej skromności i purytanizmu, a z obawy, że Twój mąż wystawiłby Ci walizki za drzwi z dopiskiem"dziwka"
Ich zainteresowanie nie wynika z chęci poznania Twojego mózgu, tylko jak Ciebie zastanawia ich czego mężatka szuka na portalu randkowym jakim stałą się fotka i ile czasu zajmie im rozebranie tej "męczennicy" w sutannie
Konto usunięte: Niebanalnaona: Jestem naturalna, nie wrzucam fotek w bieliznie a mimo to nie narzekam na brak zainteresowania ze strony facetow.
Myślę, że nie wynika on z Twojej skromności i purytanizmu, a z obawy, że Twój mąż wystawiłby Ci walizki za drzwi z dopiskiem"dziwka"
Owszem - jestem mężatką w kilkuletniej separacji i wyznaczoną rozprawa rozwodową. Napisałam to , że mam męża, żeby mi ktoś nie zarzucił, że coś ukrywa. Ale cóż - kolejne typowe płytkie myślenie..muszę Cię zadziwić , bo są tu naprawdę wartościowi faceci...ale co Ty możesz o tym wiedzić, skoro swoją prezencją zwabiasz tylko takich na Twoim poziomie :-)))))
Ich zainteresowanie nie wynika z chęci poznania Twojego mózgu, tylko jak Ciebie zastanawia ich czego mężatka szuka na portalu randkowym jakim stałą się fotka i ile czasu zajmie im rozebranie tej "męczennicy" w sutannie
Oj, wyśw.mi szwankuje i zle wskoczyło..ale ktoś doczyta na pewno mój tekst w środku. Przykre jest też to , że kobiety takie jak Ty - naprawdę uważają, że trzeba się rozebrać żeby błysnąć, i że nic innego facetów nie interesuje...Życzę powodzenia ;-)
A swoją drogą nie dziwi mnie że tyle tu kobiet szuka tego jedynego bez skutku..tyle w Was jadu dziewczyny, że to aż przykre...czeouacie się byle czego, zamiast wyrazac swije zdania na poziomie, to ktytykujecie, obrażacie, gnoicie...co sobą reprezentujecie ???? Smutne..
Konto usunięte: Oj, wyśw.mi szwankuje i zle wskoczyło..ale ktoś doczyta na pewno mój tekst w środku. Przykre jest też to , że kobiety takie jak Ty - naprawdę uważają, że trzeba się rozebrać żeby błysnąć, i że nic innego facetów nie interesuje...Życzę powodzenia ;-)
Czy Ty widziałaś gdziekolwiek tutaj moje zdjęcia? Może w odległej galaktyce :) W przeciwieństwie do Ciebie, nie interesuje mnie internetowy fejm i komplementy internetowych nołlajfów. Nie widzę potrzeby dowartościowywania się w necie, a już na pewno nie na fotce! Za bardzo cenię sobie swoją prywatność czego akurat nie można powiedzieć np o Tobie
Szczerze?! chcesz i oceniasz inne kobiety, a ja nie widzę między wami żadnej różnicy! Może tylko taką, że one robią to oficjalnie, a Ty....(reszta jest milczeniem)