mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
Naturalne kobiety strona 2 z 29
Ehhhh i wyszło, że jestem niemiła. A po prostu uważam, że zamiast szukać pocieszenia, to lepiej działać na ile się da. Czasami niewiele można zdziałać z różnych względów ale i tak warto. ;)
Na pytanie czy ktoś woli sztuczne czy naturalne też odpowiedź raczej jest jasna. ;-D
Co rozumiesz przez :działać na ile się da ?. Wszystko co teraz napiszę będzie tylko założeniem . Jeśli dobrze rozumiem na miejscu osoby ,,która nie akceptuję swojego wyglądu ,a ma możliwości finansowe (czyli po prostu stać ją )powinna udać się do chirurga plastycznego i wymienić się na lepszy model ?
Granica działania jest już indywidualna. :) Ja mam na myśli, że można zadbać o cerę, włosy, zęby, dopasowany do sylwetki ubiór, schudnąć/przytyć. ;)
Aha czyli jedynie drobne systematyczne zabiegi mające na celu pozytywny czy też pożądany przez nas efekt który chcemy osiągnąć . Teraz ogarniam .
Pyta tylko panow o zdanie, co to za dyskryminacja ja sie pytam!
I tak w ogole to rozwin swoja mysl, naturalnosc w dzisiejszych czasach to pojecie wzgledne.
Aby otrzymac konkretna odpowiedz na pytanie powiedz co dla Ciebie oznacza naturalnosc?
Brak makijazu? Nie dbanie o siebie?
W moim mniemaniu naturalna kobieta to zadbana kobieta nie korzystajaca z upiekszen XXI wieku typu sztuczne cycki, rzesy, brwii itd.
W takim razie jestem za i przeciw. Rozumiem kobiety, ktore maja dobre geny, urodzily sie piekne i nie potrzebuja takich sztuczek.
I jednoczesnie nie neguje drobnego udoskonalania swojego ciala jesli ktos ma taka potrzebe, w koncu pewnosc i milosc siebie to dobry wyglad w swoich oczach. Jesli ktos ma potrzebne odrobine cos poprawic i wcale to nie wyglada sztucznie i nie psuje naszego wygladu to czemu nie? Swiat sie rozwija, korzystajmy z tego.
"Świat się rozwija ,korzystajmy z tego ".
To mnie zainteresowało ,należałoby zadać pytanie dokąd to wszystko zmierza? Czy nadmiar ewolucji nie doprowadzi do naszego upadku ? Czy chcąc być lepszymi ,wydajniejszymi i piekniejszymi nie doprowadzimy do własnej zguby ?
Z tym bezrobociem to bym nie przesadzal ,pracy nie brakuje tylko wynagrodzenia jeszcze trochę kuleja . Raczej szedłem w trochę innym kierunku ,czy z czasem nie staniemy się tak uzależnieni od cudów techniki ,może inaczej czy technologia po prostu nas nie wchłonie . Dajmy na to na miesiąc brakuje prądu ,co się zaczyna dziać ?
Zauważ ilu ludzi wyjechało z kraju i stale wyjeżdża.Myślę ze pamiętasz czasy sprzed "unii".Z cudami techniki jest zawsze tak samo,ważne jest podejście użytkownika.Ostatnie zdanie,Anglia najlepszym przykładem.Kilka dni mrozu i bez mała unicestwienie prawie każdej gałęzi życia.Już się słyszało o możliwych brakach w dostawie gazu,który jest tutaj głównym paliwem.W warunkach miejskich nie wolno korzystać Ci z innych źródeł ciepła o porównywalnym do gazu koszcie użytkowania.Polska zima i Anglia znika z mapy świata.
Naturalna kobieta nie musi sie malowac,wypinac tylka jakby robila kupe zeby jej wdziek,kobiecosc byla widoczna,prawda jest taka-nawet biorac pod uwage ten portal ze takie kobiety rzadko tutaj sie pojajwiaja poniewaz nie potrzebuja pokazywac sie i dowartosciowywac na portalach.
Widze ze sie hieny rzucily na dziewczyne która zadała zwykle pytanie. Od razu wjazd na nią.....fotka.rynsztok.pl
Idąc logiką hejtujących - bycie plastikiem to bycie zadbanym :D
Jesli chodzi o moje zdanie to wole " naturalne ". Problem sie rodzi wtedy kiedy nie ma sie nic innego poza wyglądem :D :D
XDDDDDD WTF ? :D :D :D
Musisz czasem odejść od komputera albo przestać oglądać telewizje.
Daj upust swej myśli ,niech się rozwinie