mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
Naturalne kobiety strona 29 z 29
Fotograficznapamie lepiej się już nie udzielaj, bo tylko obrażasz wszystkich, a nawet zdjęcia nie masz a komentujesz ciągle
Naturalne i impulsywne powinno być wyzwolenie wszelkiego piętna i blokady, opinii publicznej i dogmatu. Najbardziej nagląca jest w tym mentalna siła, którą posiadają
Nie koniecznie ja żaden się maluje a jak już to tylko rzęsy i pomadka na usta mam dni gdy zakładam tapetę ale to jak mam dzień więc są jeszcze takie tipsy i rzęsy oraz solarium narazie też brak jedynie to kundelki fabułę
Dbałość o siebie to także stan uzębienia a ten wśród rodaków jest powalający , czego nie potrafię zrozumieć w odniesieniu do współczesnych metod stomatologii. Niech nikt nie próbuje mi wmawiać, że to kosztuje - owszem, ale zdrowie mamy tylko jedno a to się przekłada w 100 % na jego stan. Poza tym mamy na papierosy, alkohol i inne używki a na wizytę u dentysty funduszy brak- to przykre. Zachęcam do dbania o swój uśmiech- to robi zawsze największe wrażenie i nie budzi niezdrowych emocji.