mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
Naturalne kobiety strona 23 z 29
Najpierw pisałeś, że Wczorajsza" z kimś Cię pomyliła, a ty biedny dopiero co profil założyłeś i napisałeś zaledwie kilka postów xd po czym kiedy ci piszę tylko o 1 loginie, ty przyznajesz się do kilkunastu. Później że ty nikogo nie obrażasz, ale zaraz opowiadasz całą historię z jazdami które tutaj urządzałeś xd Bo jaj jej tylko bo ona mi aż :) Teraz twierdzisz nadal idealny "wzorze", że ty chciałeś tylko a ja ci aż. 25 lat masz jak w banku xd wyśpiewałbyś wszystko jak księdzu na spowiedzi, ale szkoda mi czasu na ciebie marnować.
Powinnaś mieć płomienna bo on to już łyknął hahahhaha
Najpierw pisałeś, że Wczorajsza" z kimś Cię pomyliła, a ty biedny dopiero co profil założyłeś i napisałeś zaledwie kilka postów xd po czym kiedy ci piszę tylko o 1 loginie, ty przyznajesz się do kilkunastu. Później że ty nikogo nie obrażasz, ale zaraz opowiadasz całą historię z jazdami które tutaj urządzałeś xd Bo jaj jej tylko bo ona mi aż :) Teraz twierdzisz nadal idealny "wzorze", że ty chciałeś tylko a ja ci aż. 25 lat masz jak w banku xd wyśpiewałbyś wszystko jak księdzu na spowiedzi, ale szkoda mi czasu na ciebie marnować. Teraz pisz na Berdyczów. Ja z tobą skończyłam. Do następnego hipokryto
tak ?? Gdzie ? Znów kłamiesz i manipulujesz i nie czytasz ze zrozumieniem.Pokaż mi gdzie się przyznajedo kilkunastu loginów.
Masakra - Ty naprawdę uważasz że zagniesz mnie kłamstwami i manipulacją ??? Ręce opadają...
bo napisać komuś że to średnio inteligentne dawać wyzywające foty z wypiętą D, dekoltami, wyzywającymi pozami a potem mieć pretensje że piszą ,,zboczeńce" to wyzwisko czy stwierdzenie faktu. JAk ktoś kradnie i nazywasz go złodziejem to też tego kogoś obrażasz ???? Napisałem że myślenie jak ameba to nie to samo co ty idioto idiotko kretynko tępy młocie tak jak Ty to robisz - nie rozumiesz różnicy czy znowu udajesz ???
to Ty to wyolbrzymiasz to niebotycznych rozmiarów by dodać powagi swojemu ,,argumentowi" ( znów erystyka... )
za marzenia nie karają śnij dalej ;)
ale napisałem prawdę - Ty natomiast znowu sobie zaprzeczasz - szkoda czasu ale piszesz. Schizofrenia ???
Bo tak było - nie skojarzyłem o co w ogóle kaman bo nie było to związane z dyskusją. Myśle sobie o co chodzi co to ma wspólnego z dyskusją ??? Aaaa - tym torem idziemy - erystyka ok chcecie no to macie :) Teraz wszystko sobie przypominam i punktuje punkt po punkcie - każde Twoje kłamstwo i manpiulacje
FAKTY są takie - jesteś DLA MNIE beznadziejną rozmówczynią - wyzywasz, kłamiesz, zmieniasz temat, jesteś ordynarna chamska i prosta - stosujesz też podstawową erystykę. Prawdopodobnie też jesteś bardzo słabą psychicznie osobą w rzeczywistości niekonsekwentną i wystraszoną - kreujesz tu w necie obraz kogoś bardzo odważnego wyszczekanego i te głośne śmianie się z własnych tekstów hahahahaha no porażka kurcze ... - świadczą dodatkowo o tym brak odwagi poniesienia konsekwencji obrażania innych czego dowodem jest brak wstawienia swojej foty - obawa przed rozpoznaniem w realu bo nawyzywałaś tu niezliczoną ilość osób i nie jedna mogła by Ci tą wyszczekaną buźkę obić - zachowujesz się jak cham i prostak i jakiś menel ? To ponieś konsekwencje jak cham i prostak,....i pokazaniem prawdziwej twarzy a tak fajnie się z innych wyśmiewało i dawało rady o makijażu fryzurze bla bla bla
wg mnie jesteś BARDZO słaba psychicznie i niesamowicie skrzywdzona i swój jad i agresję i frustrację których doświadczyłaś nieudolnie próbujesz przelać tu na innych i stworzyć sobie swoje drugie ja. Dysonans poznawczy boli kiedy ktoś coś Ci uświadamia nie ?
z definicji: Dysonans poznawczy – stan nieprzyjemnego napięcia psychicznego, pojawiający się u danej osoby wtedy, gdy jednocześnie występują dwa elementy poznawcze (np. myśli i sądy), które są niezgodne ze sobą. Dysonans może pojawić się także wtedy, gdy zachowania nie są zgodne z postawami. Stan dysonansu wywołuje napięcie motywacyjne i związane z nim zabiegi, mające na celu zredukowanie lub złagodzenie napięcia. - tłumacząc prościej sądzisz o sobie jedno a ktoś Ci uświadamia że jesteś kompletnie inną osobą .....
I to CIĘ wkurza - że przychodzę tu co parę lat NIGDY anonimowo i ośmielam się to pokazać ... a tak misternie budowałaś w głowie kogoś kim nie jesteś. Wiadomo że takich ludzi jak ja się nie lubi - ALE MAM TO GDZIEŚ czy mnie lubisz czy nie :) nie przejdę natomiast obojętnie obok wyzwisk i prostactwa
Z niektórymi można pogadać o wszystkim, ale pod warunkiem, że jest to temat o dupie i wyglądzie. Jak zresztą większość tutaj tematów i wypowiedzi, oscyluje wokół tego "problemu".W wymianę wiadomości pw nie chcę się prostaku zagłębiać, bo potrafisz lecieć równo
no to o wszystkim czy stawiasz warunki ;) ???
I nawet jeśli to i tak jesteś niekonsekwentna i nie bardzo można bo prawisz zaraz morały że dziewczyna MUSI poprawić makijaż fryzurę bla bla a jak nie to się zaczyna .... . Dyskusja z Tobą przebiega do momentu aż nie zaczniesz wyzywać
tak :D ???? A skąd wiesz co opowiadałem na zbiorniku - i jak te opowieści niby miały by wyglądać ??? Zwierzałem Ci się ?? Przecież Ty się brzydzisz takimi portalami - nie da rady tam NIC popisać z kimkolwiek bez założenia własnego konta :)
tak - nadal kłamiesz :)
spadaj na drzewo i prostuj swojego banana na widok każdej dupy. Jak u mnie nawet kopa w dupe nie jesteś wart jako mężczyzna, bo szkoda by mi było nogi sobie na tobie tłuc
:)))) no bardzo merytoryczne. Trzymasz poziom fiu fiuuu. Jeśli już wracasz na poziom argumentów z przedszkola to hmmm - no wybacz że nie będę równym dyskutantem :((
znów kłamiesz i inputujesz - mam swój gust niezmienny od lat. Pewnie że lubię kobiety no wybacz że nie interesują mnie faceci - ale nie każde. Z idiotką choćby najpiekniejszą w życiu nie stworzę ŻADNEJ relacji i nigdy nie stworzyłem - znam swoje życie i nie inputuj mi czegoś czego nie miało miejsca - i pozwolisz że ja o tym będę decydował z kim będę cokolwiek robił bądź nie. I zapewniam Cię, że nie potrzebuje do tego Twoich instrukcji i dyrektyw ani uwagi.
U Ciebie ??? A czy ja zabiegam o Twoje względy ??? Co za mniemanie o sobie :D Pokazałem Ci jaka jesteś - krnąbrna prosta tchórzliwa cholera wie tak naprawdę jak wyglądasz, masz prawdopodobnie jakieś problemy mentalne - normalna kobieta tak się nie zachowuje. Dziecko drogie .... TO JA Dziękuję Tobie że taka osoba jak Ty się mną nie interesuje .... tylko czemu ciągle odpisuje :)))) Przecież pisałaś że szkoda jakichkolwiek słów na mnie ..... Ahhh te rozdwojenie jaźni i konsekwencja - musisz być idealną partnerką do życia :))