mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
lista tematów
Naturalne kobiety strona 19 z 29
Konto usunięte: od skrajności w skrajność masakra .... albo tłusta totalnie zaniedbana baba albo modelka fit slim itd
Jprdl , ale tępy młot kobieta z nadwagą, niewymalowana poddawana jest tzw presji społecznej przez osoby wzorujące się i czerpiące wiedzę na temat mody i urody z czasopism. To kolorowe czasopisma narzucają właśnie trendy w modzie i wyglądzie. Osoby wzorujące się na nich bardzo często nie zwracają uwagi na nic innego i wyśmiewają się z takich osób czego przykłady młotku ktos podał ci tutaj niemalże na tacy. Oczywiście że zrobi co zechce ale po 1 jest to niezdrowe, po 2 mało atrakcyjne(są osoby jak ty którym to się podoba, ba są i tacy mężczyźni którzy z premedytacją tuczą i to dosłownie swoje kobiety by je od siebie uzależnić)
Wyzywasz tutaj innych od "ameb umysłowych" ale drugiego tak tępego młota jak ty, to chyba że świeczką trzeba by tutaj szukać. Wszak takie otępienie samoistne jest w przyrodzie mało spotykane xd Z uwzględnieniem pana od fotografii również "naturlisz"
nie oceniaj innych wg siebie i nie mów o sobie w drugiej osobie
Konto usunięte: kobieta z nadwagą, niewymalowana poddawana jest tzw presji społecznej przez osoby wzorujące się i czerpiące wiedzę na temat mody i urody z czasopism. To kolorowe czasopisma narzucają właśnie trendy w modzie i wyglądzie
ja o chlebie Ty o niebie - czy ja napisałem że jest inaczej ????? Czy Ty w ogóle rozumiesz co chce powiedzieć ??? To że jest nacisk nie znaczy że MUSISZ mu ulegać - w żadnej życiowej płaszczyźnie i popadać w skrajność od otyłości do bycia modelem modelką - a to że ktoś ulegnie to jego sprawa. Mam to gdzieś czy ktoś sobie bierze do serca czaspisma i jakies wzorce. Po to dalem przyklad z telewizją
nie - znów nie czytasz ze zrozumieniem - napisałem że to myślenie ameby a nie że JESTEŚ - tak samo można powiedzieć głupio gadasz lub jak głupiec a nie - jesteś głupi. Nie wmawiaj mi czynów których nie zrobiłem
O poziomie IQ świadczy sam fakt iż mówi tępy młot - ciekawe czy w tej swojej inteligencji mówi np w sklepie poproszę mokrą wodę do picia
Najgłębsze czeluści piekieł ,czekają na tych którzy w dobie kryzysu i upadku moralnego pozostali biernymi.
Także lepiej się nie przyzwyczajaj i stój dzielnie na straży prawa
Konto usunięte: O poziomie IQ świadczy sam fakt iż mówi tępy młot - ciekawe czy w tej swojej inteligencji mówi np w sklepie poproszę mokrą wodę do picia
Michaś tym postem to ty rozje system i zobiłeś mi zaje dzień hahahaha płaczę ze śmiechu hahahahha no takiś tępy ze nadajesz sie tylko do bezmyślnego walenia hahahahha
chyba mamy potwierdzenie że puste bębny grzmią najgłośniej. A że nikt inny się nie śmieje ani merytorycznie nie możesz się odnieść to pozostają dalsze wyzwiska i puste rżenie - nikt się nie śmieje to chociaż Ty. Ah ta podświadomość :) Klasa i kobiecość. Brawo Ty