Serenity89
Serenity89
  18 marca 2018 (pierwszy post)

mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy

RedRiding
RedRiding
  9 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: RedRiding ja właśnie nie wiem do kogo Ty piszesz, ubliżasz mi, ze jestem brzydko wymalowana i się oszpecam i nie wiem co twój komentarz wnosi. nie rozumiem do czego dążysz i w sumie czy piszesz do mnie czy do wszystkich na raz :D

Dziękujem za łocenki xd z powodu nadmiaru wiedzy w twojej głowie byłam popełnić harrrakirrrri ale siem nie udało xd

Jesteś idealną kandydatką na propagandystkę i manipulatorkę. W tym kierunku powinnaś zacząć coś robić, a najlepiej zatrudnić się w GW xd

Stwierdzenie wyglądasz jak..... to nie to samo i nie równa się..... ty jesteś
RedRiding
RedRiding
  9 kwietnia 2018
leon28
leon28: tak hobbystycznie zajmuje sie foto. widze, ze w twoich wypowiedziach na sile szukasz argumentow dla swojego zdania. owszem zdjecia slubne w wiekszosci sa w pelnym "umundurowaniu" nawet mezczyzni sa czasami "podpicowani" natomiast sporo sesji portretowych, rodzinnych itd. ludzie robia bez makijazu i innych tego typu rzeczy. wiec daleki bylbym od uogolniania co do umalowanej mlodziezy do czego dazysz?

postaw tu na wygląd xd jak nic tylko konie tym karmić xd
OgnistaAura
OgnistaAura
  9 kwietnia 2018

Jestemwczorajsza, szczerze mówiąc nie kumam o co Ci chodzi zatem. Zmęczenie mnie dopada, więc pardon :)

praksyda
praksyda
  9 kwietnia 2018

Ognista a ja czytam onanista :epicfacepalm:

OgnistaAura
OgnistaAura
  9 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: OgnistaAura: RedRiding ja właśnie nie wiem do kogo Ty piszesz, ubliżasz mi, ze jestem brzydko wymalowana i się oszpecam i nie wiem co twój komentarz wnosi. nie rozumiem do czego dążysz i w sumie czy piszesz do mnie czy do wszystkich na raz :DDziękujem za łocenki xd z powodu nadmiaru wiedzy w twojej głowie byłam popełnić harrrakirrrri ale siem nie udało xd Jesteś idealną kandydatką na propagandystkę i manipulatorkę. W tym kierunku powinnaś zacząć coś robić, a najlepiej zatrudnić się w GW xd Stwierdzenie wyglądasz jak..... to nie to samo i nie równa się..... ty jesteś

Pisz jaśniej, jaka manipulatorka i propagandystka, z której strony? :)
OgnistaAura
OgnistaAura
  9 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Ognista a ja czytam onanista :epicfacepalm:

Ups :)
jestemwczorajsza
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  9 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: i namaszczenie świntymi łolejami męskimi

Wez, bo glupoty mi przyszly do glowy o tej porze. :rotfl:
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza
  9 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestemwczorajsza, szczerze mówiąc nie kumam o co Ci chodzi zatem. Zmęczenie mnie dopada, więc pardon :)

O naturalnosci kobiet pisalam swoja wypowiedz gdzies na 3 stronie, nvm zreszta ;-).
RedRiding
RedRiding
  9 kwietnia 2018
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: Wez, bo glupoty mi przyszly do glowy o tej porze.

weź przestań xd głupoty Ci w głowie jak tu toczy się walka o być albo nie być wymalowaną xd łognista rozbujała nas jak czarci piec buhahhaha
RedRiding
RedRiding
  9 kwietnia 2018

Mo dziołcha nie lada temperament xd

RedRiding
RedRiding
  9 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestemwczorajsza

dzisiejsza to ty nie jesteś xd to widać, słychać i czuć - tanie perfumy xd
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza
  9 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: łognista rozbujała nas jak czarci piec buhahhaha

Daj Ty jej spokoj, kazdy ma prawo na swoje zdanie! :D
RedRiding
RedRiding
  9 kwietnia 2018
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: Daj Ty jej spokoj, kazdy ma prawo na swoje zdanie! :

siem rozumiem xd
OgnistaAura
OgnistaAura
  9 kwietnia 2018

RedRiding... ja wiem co Ci dolega.. zazdrość ;)

RedRiding
RedRiding
  9 kwietnia 2018

No przeca nic innego być mi nie może xd

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.