mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
lista tematów
Naturalne kobiety strona 16 z 29
Konto usunięte: RedRiding ja właśnie nie wiem do kogo Ty piszesz, ubliżasz mi, ze jestem brzydko wymalowana i się oszpecam i nie wiem co twój komentarz wnosi. nie rozumiem do czego dążysz i w sumie czy piszesz do mnie czy do wszystkich na raz :D
Dziękujem za łocenki xd z powodu nadmiaru wiedzy w twojej głowie byłam popełnić harrrakirrrri ale siem nie udało xd
Jesteś idealną kandydatką na propagandystkę i manipulatorkę. W tym kierunku powinnaś zacząć coś robić, a najlepiej zatrudnić się w GW xd
Stwierdzenie wyglądasz jak..... to nie to samo i nie równa się..... ty jesteś
leon28: tak hobbystycznie zajmuje sie foto.
widze, ze w twoich wypowiedziach na sile szukasz argumentow dla swojego zdania.
owszem zdjecia slubne w wiekszosci sa w pelnym "umundurowaniu" nawet mezczyzni sa czasami "podpicowani"
natomiast sporo sesji portretowych, rodzinnych itd. ludzie robia bez makijazu i innych tego typu rzeczy.
wiec daleki bylbym od uogolniania co do umalowanej mlodziezy do czego dazysz?
postaw tu na wygląd xd jak nic tylko konie tym karmić xd
Jestemwczorajsza, szczerze mówiąc nie kumam o co Ci chodzi zatem. Zmęczenie mnie dopada, więc pardon :)
Konto usunięte: OgnistaAura: RedRiding ja właśnie nie wiem do kogo Ty piszesz, ubliżasz mi, ze jestem brzydko wymalowana i się oszpecam i nie wiem co twój komentarz wnosi. nie rozumiem do czego dążysz i w sumie czy piszesz do mnie czy do wszystkich na raz :DDziękujem za łocenki xd z powodu nadmiaru wiedzy w twojej głowie byłam popełnić harrrakirrrri ale siem nie udało xd Jesteś idealną kandydatką na propagandystkę i manipulatorkę. W tym kierunku powinnaś zacząć coś robić, a najlepiej zatrudnić się w GW xd
Stwierdzenie wyglądasz jak..... to nie to samo i nie równa się..... ty jesteś
Pisz jaśniej, jaka manipulatorka i propagandystka, z której strony? :)