mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
lista tematów
Naturalne kobiety strona 20 z 29
Próba kierowania kimkolwiek ,raczej skazana jest na porażkę ,ale delikatna sugestia zazwyczaj przynosi zamierzony efekt .
Konto usunięte: jakim każdym razem ???? a co ja sie tu wypowiadałem setki razy ??? Chyba mnie z kimś pomyliłaś
Ona mogła cię pomylić, ale moja pomyłka nie wchodzi w rachubę:) Napisałeś tutaj nie setki, a tysiące postów i jesteś starym bywalcem tego portalu. Widzę że nic się u ciebie, od naszego ostatniego tutaj spotkania, nie zmieniło i nadal walczysz z całą kobiecą częścią fotki, nadal wszystkim ubliżasz, nadal wszystkich uważasz za głupków, a później chowasz się za spódnicą moderacji. Strasznie "bohatyrny" jesteś jak na takiego pyskacza :) Przyznam że trochę mnie zmyliłeś i uśpiłeś moją czujność, ale jak widzisz nie na długo, bo na początku nie zaglądałam na twój profil, ale rozwiałeś wszystkie moje wątpliwości. Zastanawiam się jaki jest twój górny poziom hipokryzji i przyzwoitości? Facet stojący w majtkach i sprzedający się jak tania dziunia pod latarnią, umoralnia widzę wszystkich i wszystkie i chce rozmawiać o polityce prorodzinnej:)Paradne. Sam wiesz, że wielką inteligencją nie wykazałeś się kiedyś, ani dziś i żadna tutaj nie zna cię tak dobrze jak ja :))Dzień dobry "Noah"
A gdzieżbym nawet śmiała? Wszak oceniam wszystkich wedle twojej oceny
Obecnie czytam "Strategie Syjonu" ciebie w ogóle nie czytam i nie słucham, bo cóż ty możesz mieć mi ciekawego do powiedzenia?
tak ?...
to ciekawe jak można kogoś cytować nie czytając go ? logika widzę kuleję
gdzie komś ubliżyłem ?
tak ? Bo dodałem Cie na czarną listę bo zaczełaś mnie atakowąc na wiadomościach prywatnych ? Nie trzeba tego zgłaszać moderatorowi. Psychiczna jesteś ?
Konto usunięte: Zastanawiam się jaki jest twój górny poziom hipokryzji i przyzwoitości? Facet stojący w majtkach i sprzedający się jak tania dziunia pod latarnią, umoralnia widzę wszystkich i wszystkie i chce rozmawiać o polityce prorodzinnej:
pojęcia nie mam o czym mówisz. Kogo umoralniam ??? Wskaż miejsce w którym kogoś umoralniam ??? Jaka polityka prorodzinna jakie majtki ??? W którym miejscu jestem hipokrytą ??? Mieszasz wszystko
Konto usunięte: Sam wiesz, że wielką inteligencją nie wykazałeś się kiedyś, ani dziś i żadna tutaj nie zna cię tak dobrze jak ja :))
wyzywając innych robisz to - ja nikogo nie wyzwałem. Subtelna róznica o której nie masz pojęcia.
I skąd wiesz co pisze skoro raz jeszcze przypominam
wariatka ???
Całą żeńską częśc fotki. Wszak pamietam twoje tutaj jazdy po jakiejś biedacze, bo dodała zdjęcia nie takie jakie wg ciebie powinna,ale ty o swoich na zbiorniku zapomniałeś. Twoja amnezja jest bardzo wybiórcza:) że też zawsze to ja muszę cię zresetować. to chyba już 4x?
Lepiej głośno przeklinać jak być małym cichym skur....!
zaczynasz jak twój pies, kręcić się wokół własnego ogona. Prawie nigdy, bo z góry wiem co napiszesz
To twoja tutaj samoocena i wygórowane ego
Im więcej orgazmów, tym dłuższe twoje życie. Zadbaj o swoje zdrowie, bo jakiś spięty, niewyżyty
sfrustrowany, zdesperowany jesteś
To jak to jest z tymi naturalnymi kobietami? :) Pytanie trochę do kitu, co mozna sądzić o kobietach naturalnych a co można sądzić o nienaturalnych, nie wiem czy tak ogólnikowo mozna pisać i oceniać po okładce EH :P
Konto usunięte: Nie tylko to, bo kilka innych loginów również, ale jak to najczęściej bywa, biedny, poszkodowany, a baby wredne, głupie, z mózgiem ameby, hipokrytki
Zgadzam się, ale czy wasza rozmowa ma jakikolwiek sens jeśli Ty mówisz o ptakach, a on o rybach? On ma swoją rację, Ty swoją i nikt nikomu nie ustąpi. Bez sensu pukać w drzwi za którymi nikogo nie ma, mam nadzieję że rozumiesz o co mi chodzi. :-)
Każdy wyciągnął jakiś wniosek, wystarczy!
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.