mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
Naturalne kobiety strona 24 z 29
Według mnie naturalna kobieta to ta która nie nakłada na twarz kilograma tapety, która nie robi sobie upiększających operacji,by lepiej wyglądać. Można się malować ale wszystko z umiarem a nie bez umiaru. Większość terazniejszej młodzieży nakłada tyle tapety,że masakra. Tapeta na twarzy bardzo postarza, i przez to cera staje się gorsza. Tylko niektóre dziewczyny chyba tego nie wiedzą,że bardzo mocny makijaż upiększa ale i szkodzi cerze. Na starość warza cera przez to będzie o wiele gorsza ,od tych dziewczyn co się tak nie tapetowaly w ogóle. Ja uważam że naturalne kobiety są piękniejsze, od tych wytapetowanych dziewczyn czy kobieta. Naturalne jest piękne ,a sztuczność to sztuczne piękno
. Trzeba akceptować siebie takim jakim się jest, a nie poprawiać swojej natury.
A tak swoją drogą ,to po co zagadywales do niej skoro uważasz ,ze jest sztuczna i nie w twoim typie ?
A tak swoją drogą, to ujawnianie danych innych użytkowników, skanów, screenów z rozmów prywatnych karane było banem. Coś się w tej kwestii zmieniło?!
a ja mam na to wyje... ale pokazujecie innym użytkownikom jak się tutaj zachowywac i jak naginać regulamin