Serenity89
Serenity89
  18 marca 2018 (pierwszy post)

mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy

fotograficznapamie
fotograficznapamie
  13 kwietnia 2018

Oplułam się bobofrutem d83dde02 Mam nadzieję że wiesz kiedy i w jakiej sytuacji używa się zwrotu"będziesz chodzić jak w zegarku"d83dde04 Jak kot, zawsze chodziłam własnymi ścieżkami i słucham tylko mądrych argumentów, ale kompletnie nie trafiał do mnie nigdy, argument siły. Ba, później było jeszcze gorzej :) oczywiście dla tego który zaczynał wojenki

fotograficznapamie
fotograficznapamie
  13 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Trzeba sobie poprzeczkę podnosić wyżej ,może w tym jest problem ,że człowiek nie ma porównania.

Wujek, masz racje, najważniejsze to mieć punkt odniesienia, a wtedy to i bryłę świata dzwignąć można d83dde04
fotograficznapamie
fotograficznapamie
  13 kwietnia 2018

Najpierw wyglądająca jak stara pudernica "laluniu", odrób lekcje z człowieczeństwa, a później dopiero udzielaj "porad", wymądrzaj się tutaj i mów/pisz np "wczorajszej" i mnie jak powinna wyglądać i kiedy się wymalować, jak i gdzie ubrać, bo sama tego nie wiesz. Sana wyglądasz w tym makijażu jak straszydło, ale widzę chętnie oceniasz innych

Benia1411
Benia1411
  13 kwietnia 2018

Nie zawsze rude jest wredne

OgnistaAura
OgnistaAura
  13 kwietnia 2018

Gorsze jest łyse i bez zdjęcia :D

fotograficznapamie
fotograficznapamie
  13 kwietnia 2018

Fakt, że meduza przeżyła 650 mln lat bez mózgu, daje nadzieje wielu "ludziom" :D

fotograficznapamie
fotograficznapamie
  13 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zawsze rude jest wredne

No nie :) Równie dobrze może być farbowaną czarną żmiją :)
OgnistaAura
OgnistaAura
  13 kwietnia 2018

Pokaż twarz bo cos czuje ze o sobie piszesz :D

fotograficznapamie
fotograficznapamie
  13 kwietnia 2018

Co to jest? czerwone i szkodzi na zęby :D

fotograficznapamie
fotograficznapamie
  13 kwietnia 2018

"Podobają" mi się reklamy na Fotka "Gdyby wiedziała, że ucieczka od polskiego kochanka zajmie tyle czasu, wzięłaby więcej bielizny i pieniędzy" xd Wyżyny dziennikarskiego fachu xd Zgniłam

ASZABENE
ASZABENE
  13 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Gorsze jest łyse i bez zdjęcia :D

Co Ty możesz wiedzieć o łysych?
OgnistaAura
OgnistaAura
  13 kwietnia 2018

Oto jest pytanie :D

fotograficznapamie
fotograficznapamie
  13 kwietnia 2018

W tym temacie, botom już podziękujemy d83dde02

OgnistaAura
OgnistaAura
  13 kwietnia 2018

Chodzą słuchy, że łysy może być rudy a rude jest wredne.... :D

ASZABENE
ASZABENE
  13 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Chodzą słuchy, że łysy może być rudy a rude jest wredne.... :D

Łysy to łysy ,a łysy nigdy nie ma pod wiatr .
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.