mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
Naturalne kobiety strona 28 z 29
Oplułam się bobofrutem Mam nadzieję że wiesz kiedy i w jakiej sytuacji używa się zwrotu"będziesz chodzić jak w zegarku" Jak kot, zawsze chodziłam własnymi ścieżkami i słucham tylko mądrych argumentów, ale kompletnie nie trafiał do mnie nigdy, argument siły. Ba, później było jeszcze gorzej :) oczywiście dla tego który zaczynał wojenki
Najpierw wyglądająca jak stara pudernica "laluniu", odrób lekcje z człowieczeństwa, a później dopiero udzielaj "porad", wymądrzaj się tutaj i mów/pisz np "wczorajszej" i mnie jak powinna wyglądać i kiedy się wymalować, jak i gdzie ubrać, bo sama tego nie wiesz. Sana wyglądasz w tym makijażu jak straszydło, ale widzę chętnie oceniasz innych
"Podobają" mi się reklamy na Fotka "Gdyby wiedziała, że ucieczka od polskiego kochanka zajmie tyle czasu, wzięłaby więcej bielizny i pieniędzy" xd Wyżyny dziennikarskiego fachu xd Zgniłam