mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
Naturalne kobiety strona 12 z 29
RedRiding ja właśnie nie wiem do kogo Ty piszesz, ubliżasz mi, ze jestem brzydko wymalowana i się oszpecam i nie wiem co twój komentarz wnosi. nie rozumiem do czego dążysz i w sumie czy piszesz do mnie czy do wszystkich na raz :D
Wszystkim się nie spodobasz i nie dogodzisz. Jeśli będziesz chciała zadowolić wszystkich to kim w końcu będziesz ? Pier**ol to. Bądź dobrym człowiekiem po prostu.
Tak myślę, że napisałaś 1 post i akurat obraziła ciebie
ciekawy punkt widzenia
Teraz sobie poczytaj wyciągnięte do wierzchu brudy i zastanów się na podstawie czego napisała swojego posta i czy aby na pewno, jej zamiarem była próba oceny i wyśmiania kogokolwiek?!
Ambiance, skoro tak piszę to tak jest, mój nick to JazzJazz poprzedni, przytoczyłam jej słowa, więc po co się odzywasz? :)
Mowa jest o naturalnych kobietach, niestety ta mowa jest prowadzona tylko z mężczyznami jeśli chodzi o płeć przeciwną do nich :)
i wtf...dlaczego piszesz w imieniu "kogoś" ?
Grono żeńskie wśród swoich jest na spalonej pozycji, walka o samca, który poświęci jej trochę uwagi :D
Głupie przytyki kobiet, przepychanki słowne, epitety, próbując to ubrać w przepiękne złożone zdania :) ... czuję się jakbym cofnęła się do przedszkola
A mogło być tak pięknie... :D