miłość w necie / miłość na odległość strona 94 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
jak dla mnie miłość na odległość nie ma szans, chyba, ze oboje strony sa odpowiednio zmotywowane aby często sie spotykać ;>
Aktualnie jestem z chłopakiem, z którym poznałam się przez internet 2 lata temu i przebywa on teraz za granicą. ;] Więc moim zdaniem jak się chce to wszystko jest możliwe. ; )
Ja kiedyś byłem z dziewczyną na odległość i nie wyszło nam i się nie opłaca być z inną osobą na odległość
@up
Też byłem i to nawet niedawno i jakaś lipa :D 100 km od Krakowa, dokładnie to ona była z Tarnowa :P mi to nie przeszkadzało, ale jej odje****. Już w to nie wierze .
zakochałem sie w dziewczynie za zagranicy poznałem ją na fotce wierzyłem ze początek tej '' miłosci '' przetrwa niestety to nie było to wszystko sie upadło byłem durny wierzyłem w cos co było nie możliwie po tym wszystkim długo nie mogłem dojść do siebie to wszystko było jak choroba taka zaraźliwa przebyłem ja i sie wyleczyłem a to była długa droga ........
Miłość na odległość nie wypala a szczególnie na dłuższy czas , lepiej wybierać kogoś z własnego regionu i państwa , dobra rada :
NA ODLEGŁOŚĆ:
- nie widzicie się
- nie spotykacie się systematycznie
- nie oglądacie telewizji,nie pójdziecie razem na romantyczną kolację
Na żywo lepiej serio , a jeśli sie zakochacie przez neta to dłu\
go to raczej trwało nie bendzie
moja koleżanka ma chłopaka który mieszka ponad 100 km od niej :) bardzo się kochają i spotykają co około 2 tyg. są razem już rok więc uważam,że jeżeli ktoś bardzo chce i kocha drugą osobę to się uda. oczywiście chęci muszą z dwóch stron