miłość w necie / miłość na odległość strona 97 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
no ale ja jest w osrodku i wiem ze miłość nie mam sensu przez neta no ale w tym roku wychodze jak coś to dajdzie ciewczyny znac jak któraś jest zainteresowana
Miłość w necie dla mnie w ogóle nie istnieje. Zdefiniowałbym to raczej jako zauroczenie.
Miłość na odległość? Jasne wszystko kwestia tego, czego oczekujemy od drugiej osoby. Jeżeli oczekujemy codziennego ciepła i bliskości to od razu dajmy sobie z tego typu zabawami spokój.
nie wiem czy wiecie ale seks to nie wszystko okey jest potrzebny ale gdy kogos kochasz to nie patrzysz na wyglad tylko na charakter i na to co dana osoba jest gotowa dla ciebie zrobic
nie mylcie milosci z zauroczeniem kiedy juz to zrobicie badzcie pewni ze mozecie juz nigdy sie nie zakochac bo po tym co zrobila wam dziewczyna lub chlopak mozecie miec dziure w sercu a to boli wiem bo sama popelnilam ten blad i nikomu czegos takiego nie zycze
Przyznam, ze rzadko sie spotyka kogos w tak mlodym wieku, z takimi pogladami ;) (w pozytywnym znaczeniu tego slowa)
Jak tak sobie obserwuje dzisiejsza mlodziez, to wydawalo mi sie, ze teraz tylko JEDNO sie dla nich liczy :)...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
drugiego czlowieka powinismy kochac takim jakim jest albo w ogóle. nie robcie nadzieji komus kogo w ogóle nie znacie i nie chcecie z nim byc milosc na odleglosc nie ma sensu poniewaz nie ma jej lub jego przy was kiedy jest wam potrzebny nierozumiem jednej zeczy dlaczego kochamy osoby ktore nas krzywdza a gardzimy tymi co nas kochaja
jak myslicie czy danie 2 sznsy ma sens bo ja mysle ze tak ale pod warunkiem ze dana nam osoba walczy o nas bardziej niz wtedy gdy nas poznala
Cześć, postanowiłem poszukać tzw. drugiej połówki i aktualnie jestem na darmowym portalu dyskoteka.co . Jest to na prawdę fajny portal i co ważniejsze, poznałem sympatyczną dziewczynę. :). Trzeba mieć wytrwałość w szukaniu i należy budować wszystko od podstaw, lecz kto powiedział, że to jest niemożliwe. ;).