miłość w necie / miłość na odległość strona 100 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Miłość na odległość przetrwa, tylko zależy jak często para sie spotyka i jaka ich łaczy ta odległość. Jak się kogoś kocha to na kilometry się nie patrzy da się wszystko pogodzić .;)
może i taka miłośc istnieje ale jeżeli ludzie naprawde wierza w to co czuja bo inaczej to nie jest realne ja osobiscie nie wytrzymałabym takiego związku
a tym bardziej na necie jest bardzo trudno znależc kogoś cieklawego i interesujacego w niedalekiej odleglosci od siebie
Jeżeli sex to tylko na żywo.... A zwiazek na odleglosc czy milosc jest możlwe.... tak wlasnie 8lat temu poznalem zwoja obecna żone i jestesmy szcześliwi pomimo iż ja za granicami kraju i widujemy sie co 3miesiace.... z mojej jak i ze strony zony nigdy nie bylo zadnego zwatpienia... a pokusy??!! Zalerzy czy ktos jest tak slaby ze nie daje rady wytrzymać lub nie kocha drugiej polówki dostatecznie mocno aby nie zdradzać;)
Katarzyna907 Nie wytrzymala bys zwiazku na odleglosc?? Wiec nie wiesz co to znaczy pokochac kogos pomimo wszystko nie znajac nie czujac nie slyszac..... Sprubój a przekonasz sie co to prawdziwa milość;)
Miłość na odległość to kiepski wybór raczej większość się wykrusza , co innego poznać kogoś i zabrać do siebie albo ściągnąć za granicę. Tak czy inaczej jak sie chcesz bawić w miłość to miej silny charakter bo to trudna gra - ale warta świeczki dla tych co przetrwają.
miłośc na odległosc to temat rzeka, nie ma reguły na przetrwanie związku...Musi jedynie chceic kazda ze stron pozdrawiam
Wiem, że można na odległość się zakochać. Wiem, że trudne to jest, kiedy uczucie rozwija się bez spotkań, bez realnego spojrzenia sobie w oczy. Trudno jest zaufać, bo każdy każdego się obawia, ale jest możliwe spotkanie i wspaniały związek. Przy dużych jednak odległościach dzielących dwa serca, należy wziąć pod uwagę to, że konieczna będzie zmiana miejsca zamieszkania, a to jest już bardziej skomplikowane, albowiem niemal każdy obawia się o to co posiada. Pewnie, że można się rozczarować, jednak jak w każdym związku, nawet z sąsiadką, muszą być ustępstwa:)