miłość w necie / miłość na odległość strona 93 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Nie zrozumiemy się chyba. Jeżeli myślisz, że wszystkim dziewczynom zależy na kasie to jesteś w błędzie. Ja mam w dupie to, ile ktoś zarabia. Ale Ty masz widocznie jakieś niemiłe wspomnienia z dziewczynami i dlatego uważasz, że dla dziewczyn najważniejsze są pieniądze.
Prawdziwa miłość jest gotowa wszystko poświęcić ;) ludzie którzy się kochają zrobią wszystko, żeby ze sobą być
witam tak prawdziwa miłość może ale czy odleglośc pomaga przetrwać czy odala każdy znas jest inny to dobrze bo każdy ma inne zdanie na ten temat
Przede wszystkim nie traktujmy wszystkiego szablonowo...
Każdy przypadek jest indywidualny...
W wypadku dwóch zakochanych, poważnych osób,jasnych zasad i chęci wszystko jest możliwe ...
Drogie Panie w dniu waszego święta chciałbym życzyć wam wszystkiego co najlepsze ! Sam nie jestem ideałem a nawet koło niego nie stałem jednakże właśnie takiego fajnego idealnego dla was faceta wam życzę, który zniesie każdą waszą rozsterkę i który będzie z wami w te dobre i złe chwile, zdrowia , dużo kasy żeby starczyło wam na torebki ciuchy kosmetyki i inne rzeczy. Dobrego sexu - nie oszukujmy uwielbiacie go oraz wszystkiego co sobie w głębi serducha zapragniecie.Mimo tego ,że raz w miesiącu latacie za nami z patelniami nonstop was wkurzamy i przyprawiamy o smutek to świat bez was byłby szary i ponury. Życzę wam także aby każda z was w końcu zrozumiała ,że nie jest gruba , nie ma wielkiego tyłka i małych piersi oraz nie jest głupia. Bądźcie takimi jakimi jesteście i nie zmieniajcie się - Takimi was kochamy i każda z was jest wyjątkowa na swój sposób ! Wybaczcie że tylko skromne życzenia na fotce, każda zasługuję na mega różę ale siłą rzeczy nie jest możliwe tego zrealizowanie Jeszcze raz wszystkiego dobrego ! :*
Możecie uznać, że jestem za młoda by to napisać ale na prawdę znajomości poznawane w internecie nie zawsze są beznadziejne bywa, że to totalna katastrofa, ale i tak, że pozostaje się przyjaciółmi. Ale jeśli dziewczyny w moim wieku myślą, że wyślą im zdjęcie nago czy w bieliźnie to nic sie nie stanie, to jesteście w błedzie. :)