BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 grudnia 2008 (pierwszy post)
W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).

Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)

W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
glupiatancz
glupiatancz
  5 stycznia 2013

rowniez jestem za zwiazkiem na odleglosc,fakt jest lepiej miec 2 polowke blisko siebie ale znam przypadki co daja rade;)

Bosman2012
Bosman2012
  5 stycznia 2013

Poza tym wszystkim zycze pieknej milosci opartej na szacunku szczerosci wyrozumialosci bo to ona nadaje zyciu sens wiem ze to naciagane ale szczere i prawdziwe

WandaNierusz
WandaNierusz
  6 stycznia 2013
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :) W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?

miałam chłopaka. mieszkał na Dolnym Śląsku. był rok młodszy ode mnie. potraktował mnie jak śmiecia. przez półtora roku myślałam, że się zmieni ale nic z tego. chciałam być ponad to, ale nie umiałam. po pół roku stwierdził, że to była tylko zabawa, nigdy mnie nie kochał i że nie potrzebnie robiłam sobie nadzieję. tego, co jeszcze powiedział nie zacytuję, bo bardzo boli do tej pory. przeprosił mnie po 3 miesiącach i dalej byliśmy razem. zaczęło mu brakować czasu. rzadziej przyjeżdżał, pisał. a dzwonić to wcale już nie dzwonił. ważniejsza była praca, piwo z kolegami. kiedy ja chciałam gdzieś wyjść to nie mogłam, bo jego zazdrość była chora. w sylwestra nie przyjechał więc zadzwoniłam mówiąc mu, że to koniec i nowy rok witałam sama. a jego nie chce znać.

jednak uważam, że jeśli obydwie strony dbają o taki związek to zawsze będzie miał szansę przetrwać. pozdrawiam :bye:
acidofilia12
acidofilia12
  6 stycznia 2013

Ja znalazłem. Mamy do siebie spory kawał Polski. Ale warto było. I to trwa i niech trwa nadal.:) To ma sens.

Bianka
Bianka
  6 stycznia 2013

Milosc przetrwa wszystko (prawie) :ziober2:

marcin2519amorkip
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
marcin2519amorkip
  11 stycznia 2013

szukam dziewczyny 724266219 co na wyglot nie patszy tylko serce

Szatanowski
Szatanowski
  17 stycznia 2013
marcin2519amorkip
marcin2519amorkip: co na wyglot nie patszy tylko serce

:crylol:
aficionadoo
aficionadoo
  17 stycznia 2013
marcin2519amorkip
marcin2519amorkip: szukam dziewczyny 724266219 co na wyglot nie patszy tylko serce

xBetterLifex
xBetterLifex
  18 stycznia 2013

Marcin - Szukaj chopie szukaj :D

Wracając do tematu to powiem że moje ostatnie trzy związki były właśnie z dziewczynami poznanymi przez internet. Jeden trwał 1,5 roku i się posypało ale nie żałuję. Drugi był bardziej szalony bo po kilku dniach znajomości nikomu o tym nie mówiąc "uciekliśmy" nad morze i tam wszystko się zaczęło ale znów wszystko padło po roku choć też nie żałuję. Trzeci to totalny niewypał, laska grozi że skoczy z mostu itd, wysyła zdjęcia usg że niby jest w ciąży (identyczne zdj znalazłem na portalu internetowym poświęconym tym sprawom) . Mam sporo koleżanek z którymi utrzymuje kontakt telefoniczny mimo dużej odległości, a także sporo z mojego miasta lub bliskich okolic z którymi spotykam się przy piwku czy na spacerze itd. właśnie poznanych przez internet :) Mój wniosek jest taki, jeśli chodzi o znalezienie miłości przez internet owszem można w stu procentach, a także przyjaźni na lata, co do odległości to już kwestia indywidualna czy to komuś odpowiada czy nie. No i jeszcze jedna sprawa, aby zbyt szybko się nie angażować bo każdy może napisać co mu się podoba a gdy co do czego dojdzie okazuje się że traficie na jakąś wariatkę i będzie wielki problem. Także ostrożnie :) Pozdrav..

TlPS
Reputacja: -15 | BluzgometrTM: 38
TlPS
  19 stycznia 2013

Ja i mój facet poznaliśmy sie 1,5 roku temu gdy odwiedzalam rodzine w Anglii. Po pierwszym spotkaniu spędziliśmy ze sobą tydzień aż musiałam wracać do domu w Danii. Uczucie rozwinęło sie pomiędzy nami dość szybko i widywalismy sie co 1,5 miesiąca na ok. Tydzień. To trwało przez rok.. Więc trochę sie samolotami nalatalismy :P pomiedzy spotkaniami byly smsmy, skype itd. nie powiem- bylo to dosyc trudne ale udalo sie! pól roku temu przeprowadziłam sie do rodziny która mieszka w tym samym mieście co mój luby a za miesiąc przeprowadzimy sie do wspólnego domku razem :) dodam ze mój facet to Anglik więc niedosc ze miłość na odległość to do tego bariera językowa- on nie umiał po duńsku ani po polsku a ja po angielsku na średnim poziomie.

Jeżeli ludzie do siebie pasują i obojgu zależy to jestem pewna ze miłość na odległość jest możliwa: oczywiście bez wspólnych planów sie nie uda.

Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty.

marcin2519amorkip
marcin2519amorkip
  21 stycznia 2013
2764szukam dziewczyny
marcin2519amorkip
marcin2519amorkip
  21 stycznia 2013

tylko ja mam pecha w milosci a jak zdajde do daleko i zdaje mi sie ze to ta jedyna ja jej ufam a ona kase odemie wycoga narazie take znajduje mam duszo ogloszen ze szukam dziewczyny d83dde02

Youu
Youu
  22 stycznia 2013

Jak dla mnie takie związki nie mają szans. Podziwiam te osoby, które są w takim związku i im się układa. Przecież taki związek jest niepewny, bo przecież jest odległość która ogranicza człowieka.. Dla mnie to bezsens :) Lepiej mieć kogoś na miejscu, przy sobie niż kilkaset km dalej ;)

SkrilleX95
SkrilleX95
  22 stycznia 2013

Seksu? Kupujesz kamerkę i ładujesz w nią. xd Jak się chce to się potrafi :P

qrakk77
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 0
qrakk77
  22 stycznia 2013

witam , powiem wam ze zwiazek na odleglos nie istnieje a jesli ktos w to wierzy , to to jest zludzenie .