BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 grudnia 2008 (pierwszy post)
W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).

Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)

W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
onalubitox3
onalubitox3
  11 lutego 2013

zdarzyło mi się kiedyś poznać chłopaka na Facebooku pisałam z nim dłuższy czas , zarywał do mnie pisał miłe słówka ale spotkanie było nie możliwe .. czułam ze zależy mi na nim .. ze mogłabym mu powiedzieć wszystko.. : )

Alensztajn
Alensztajn
  11 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zdarzyło mi się kiedyś poznać chłopaka na Facebooku pisałam z nim dłuższy czas , zarywał do mnie pisał miłe słówka ale spotkanie było nie możliwe .. czułam ze zależy mi na nim .. ze mogłabym mu powiedzieć wszystko.. : )
Kiedyś miałam tak samo: bajerował, zarywał, kręcił etc. z tym, że się widzieliśmy nie raz i mieliśmy wspólnych znajomych. Ale po pewnym czasie zrozumiałam, że to jednak nie dla mnie ;)
areczeks3
areczeks3
  11 lutego 2013

Jestem za granica i szukam dziewczyny

Misia
Reputacja: -4576 | BluzgometrTM: 14
Misia
  13 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie po co się w takie coś pakować ???

Po to że się czuje coś do tej osoby ?:> Miłość nie wybiera ;-)
Bosman2012
Bosman2012
  13 lutego 2013

Milosc .......

machu221
machu221
  13 lutego 2013
Misia
Misia: Po to że się czuje coś do tej osoby ?:> Miłość nie wybiera ;-)

tak zakochać się przez gg :D weźcie się ludzie ogarnijcie :D
Misia
Misia
  13 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tak zakochać się przez gg :D weźcie się ludzie ogarnijcie :D

Przez setki godzin rozmów sms, gadu, skype i telefonicznie... ;-)
Da się :)
machu221
machu221
  13 lutego 2013
Misia
Misia: Przez setki godzin rozmów sms, gadu, skype i telefonicznie... ;-) Da się :)

chyba jak się chodzi dom gimnazjum :D
Misia
Misia
  13 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba jak się chodzi dom gimnazjum :D

Mój wujo nie chodzi do gimnazjum a znalazł w tej sposób swoją drugą żonę. ;-)
I są ze sobą szczęśliwi : )
Strasznie ograniczony jesteś.
machu221
machu221
  13 lutego 2013
Misia
Misia: Mój wujo nie chodzi do gimnazjum a znalazł w tej sposób swoją drugą żonę. ;-) I są ze sobą szczęśliwi : ) Strasznie ograniczony jesteś.

jeśli mi ktoś pisze że zakochuje się przez gg to jestem ograniczony :D
Misia
Misia
  13 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli mi ktoś pisze że zakochuje się przez gg to jestem ograniczony :D

Naucz się czytać ze zrozumieniem :> A poza tym, gadu to przeżytek
machu221
machu221
  13 lutego 2013
Misia
Misia: Naucz się czytać ze zrozumieniem :> A poza tym, gadu to przeżytek

no zadzwonię do kogoś i powiem o kurcze zakochałem się :D rozmowa przez tele ,skypa , a rozmowa na żywo to dwa różne światy :D
Misia
Misia
  13 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no zadzwonię do kogoś i powiem o kurcze zakochałem się :D rozmowa przez tele ,skypa , a rozmowa na żywo to dwa różne światy :D

A gdzie ja napisałam że przy pierwszej rozmowie ?
machu221
machu221
  13 lutego 2013
Misia
Misia: A gdzie ja napisałam że przy pierwszej rozmowie ?

nie napisałaś ale może być to nawet milionowa rozmowa nie zmienia to faktu :D
Misia
Misia
  13 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie napisałaś ale może być to nawet milionowa rozmowa nie zmienia to faktu :D

Owszem, zmienia ;-)
Jeśli przegadasz kilka miesięcy z osobą, świetnie się rozumiecie, macie mnóstwo wspólnych tematów i w ogóle wydaje się że jesteście dwoma połówkami jabłka to co to za filozofia się zakochać ?:>
Wiadomo , że przy spotkaniu można się w tym utwierdzić albo rozczarować ... różnie to bywa, ale to nie zmienia faktu że można takim poznaniu odczuwać jakieś uczucia do tej osoby ;>

Sama siedzę na fotce od 8 lat i widziałam jak wśród znajomych tworzyły się pary, które miały do siebie i 400 km , ale to nie zmniejszyło ich uczuć. ;-) I zapewniam Cię że to nie byli gimnazjaliści a dorośli ludzie :-)

To że Ty czegoś nie doświadczyłeś , nie znaczy że to nie istnieje.