BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 grudnia 2008 (pierwszy post)
W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).

Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)

W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
machu221
machu221
  13 lutego 2013
Misia
Misia: To że Ty czegoś nie doświadczyłeś , nie znaczy że to nie istnieje.

no może i masz racje , ale po co szukać kogoś 400 km od domu , szczególnie że fotka ma możliwość zawężenia obszaru do danych regionów kraju np. dolny śląsk :D
Misia
Reputacja: -4576 | BluzgometrTM: 14
Misia
  13 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no może i masz racje , ale po co szukać kogoś 400 km od domu , szczególnie że fotka ma możliwość zawężenia obszaru do danych regionów kraju np. dolny śląsk :D

Ale często jest tak, że tej osoby się nie szuka, ona sama się znajduje np tutaj na forum. Dobrze Ci się z nią gada i tak znajomość sama w sobie się rozwija :-)
machu221
machu221
  13 lutego 2013
Misia
Misia: Ale często jest tak, że tej osoby się nie szuka, ona sama się znajduje np tutaj na forum. Dobrze Ci się z nią gada i tak znajomość sama w sobie się rozwija :-)

gadałem tak ale od zawsze jak widzę dużą odległość trzymam dystans i nie rozpisuje się , nigdy bo dla mnie to idiotyzm jechać do dziewczyny 400 km , najdalej miałem dziewczynę 60 km od domu i to było dla mnie za daleko :D
Misia
Misia
  13 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: gadałem tak ale od zawsze jak widzę dużą odległość trzymam dystans i nie rozpisuje się , nigdy bo dla mnie to idiotyzm jechać do dziewczyny 400 km , najdalej miałem dziewczynę 60 km od domu i to było dla mnie za daleko :D

Ile ludzi tyle charakterów ;-)
Ja nie przekreślam kogoś tylko dlatego że mieszka daleko. Tak samo jak poznałam sporo znajomych z całej Polski i nie żałuję. W większości są to pozytywne znajomości i mimo że nie mamy do siebie blisko to trwają już kilka lat :-)
machu221
machu221
  13 lutego 2013
Misia
Misia: Ile ludzi tyle charakterów ;-) Ja nie przekreślam kogoś tylko dlatego że mieszka daleko. Tak samo jak poznałam sporo znajomych z całej Polski i nie żałuję. W większości są to pozytywne znajomości i mimo że nie mamy do siebie blisko to trwają już kilka lat :-)

każdy niech sam wybierze , mieszkam w dużym mieście obok bardzo dużego miasta więc na grono znajomych nie narzekam i nie potrzebuje ich mieć rozsianych po całym kraju :D
Misia
Misia
  13 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: każdy niech sam wybierze , mieszkam w dużym mieście obok bardzo dużego miasta więc na grono znajomych nie narzekam i nie potrzebuje ich mieć rozsianych po całym kraju :D

A czy ja narzekam ? :> Ale nie zamykam się na nowe ;-)
oswojonaa
oswojonaa
  16 lutego 2013

a ja znam pary, ktore sie poznały wlaśnie tutaj na fotce. szczerze mowiac na poczatku nie wierzylam w taka milosc ale musialam mam zproszenie na slub, wiec jednak mozna sie prawdziwie zakochac w sieci ...

Ania00019
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Ania00019
  17 lutego 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Ja swojego chłopaka poznałam prawie 2 lata temu przez NK:) Mimo, że pochodzi z pobliskich okolic połudnowych to pracuje w wojsku nad morzem ok 700 km od Krakowa. Jestesmy razem i nawet taka odległość nie jest nam straszna. Bywają chwile zwątpienia, ale jestem pewna, że miłość jest silniejesza od niepewności.:)) POZDRAWIAM!!!

Gad
Gad
  17 lutego 2013
Ania00019
Ania00019:

Mógłbym się w Tobie zakochać <3
Marekszogun
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
Marekszogun
  18 lutego 2013

hejka

Magdalena0016
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Magdalena0016
  20 lutego 2013

Moja przyjaciółka poznała chłopaka przez internet i za rok biorą ślub. Więc pewnie jest to kwestia szczęścia. Ja poznałam natomiast przyjaciela, który jest 5 lat starszy. Nie mam nadziei, że coś z tego wyjdzie, ale bardzo go lubię i zostanę przy tym, co mam. ;)

UroczyBOY21
Weeeesoly
Weeeesoly
  22 lutego 2013

NIEMOŻLIWE!

Lenkaaa123
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Lenkaaa123
  22 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Cytat: Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? kilka razy Cytat: Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? raz totalny niewypał a innym razem zostaliśmy przyjaciółmi :)

kocham cie misiu
szybki830
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
szybki830
  24 lutego 2013

Znajomosc przez internet to cos fajnego o ile druga osoba mieszka niedalekod83dde04Zawsze mam pecha ze poznaje fajne dziewczyny ktore mieszkaja bardzo bardzo daleko.A o tych w poblizu to lepiej nie mowicd83dde16