lista tematów
miłość w necie / miłość na odległość strona 74 z 130
W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
wszystko można jak się chce, czy rzeczywiście kilka kilometrów to duży problem? ;) znam pary, które są tak zapracowane, że widzą się i tak 1-2 razy w tygodniu, choć mieszkają w jednym mieście. nie warto rezygnować z miłości, mimo odległości (ale rymy :])
Ofc, że można być w związku na odległość. Poznałem właśnie na tej stronię moją kobietę, co prawda dzieli nas ok 700km ale wytrzymujemy razem już 9 miesiąc :)
ogólnie nie rozumiem , samego sensu szukania kogoś daleko , nawet na zabitej wsi jest pewnie niedaleko inna wieś i tam przecież muszą być dziewczyny no chyba że ktoś jest cienki to szuka w necie gdzieś po świecie , miłość na odległość to głupota :D
Tak jak napisałam to wczesniej..
Konto usunięte: Może i nie masz drugiej osoby na wyciągnięcie ręki, ale masz jego wsparcie, wszelaką pomoc, zrozumienie i dużo więcej.
A iść wypłakać się równie dobrze może do przyjaciółki, yo
Konto usunięte: wśród młodzieży że to jest pewna moda na szukanie sobie partnera milion km od do domu
Żadna głupota. Miłość to miłość- i tyle.