BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 grudnia 2008 (pierwszy post)
W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).

Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)

W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
ForeverNeverEver
ForeverNeverEver
  7 lutego 2013

wszystko można jak się chce, czy rzeczywiście kilka kilometrów to duży problem? ;) znam pary, które są tak zapracowane, że widzą się i tak 1-2 razy w tygodniu, choć mieszkają w jednym mieście. nie warto rezygnować z miłości, mimo odległości (ale rymy :])

jbryant
jbryant
  7 lutego 2013

Ofc, że można być w związku na odległość. Poznałem właśnie na tej stronię moją kobietę, co prawda dzieli nas ok 700km ale wytrzymujemy razem już 9 miesiąc :)

Eve
Eve
  7 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wytrzymujemy razem już 9 miesiąc :)

jak często się spotykacie? ;>
machu221
machu221
  7 lutego 2013

ogólnie nie rozumiem , samego sensu szukania kogoś daleko , nawet na zabitej wsi jest pewnie niedaleko inna wieś i tam przecież muszą być dziewczyny no chyba że ktoś jest cienki to szuka w necie gdzieś po świecie , miłość na odległość to głupota :D

Alensztajn
Alensztajn
  7 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wytrzymujemy razem już 9 miesiąc :)
Ja ze swoim jestem rok, 5 miesięcy i 5 dni, widujemy się co 2 tygodnie a dzieli nas jakieś 800km..;)
Konto usunięte
Konto usunięte: miłość na odległość to głupota :D
To nie jest głupota.. Miłość jak każda inna, tylko odległość większa.
machu221
machu221
  7 lutego 2013

[

Konto usunięte
Konto usunięte: To nie jest głupota.. Miłość jak każda inna, tylko odległość większa.

no nie wiem jak każda inna :D , co dziewczyna ma problem pewnego dnia i potrzebuje przytulenia i co nie dam rady bo dopiero za trzy dni dojadę XD nie no nie rozśmieszajcie mnie :D
Alensztajn
Alensztajn
  8 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no nie rozśmieszajcie mnie :D
:mlotek:
Konto usunięte
Konto usunięte: co dziewczyna ma problem pewnego dnia i potrzebuje przytulenia

Tak jak napisałam to wczesniej..
Konto usunięte
Konto usunięte: Może i nie masz drugiej osoby na wyciągnięcie ręki, ale masz jego wsparcie, wszelaką pomoc, zrozumienie i dużo więcej.

A iść wypłakać się równie dobrze może do przyjaciółki, yo 270c
oladusza
oladusza
  8 lutego 2013

hej szukam chlopaka jest ktos chetny ?

machu221
machu221
  8 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak jak napisałam to wczesniej..

rozumie ale zauważam wśród młodzieży że to jest pewna moda na szukanie sobie partnera milion km od do domu , głupota i tyle :)
Alensztajn
Alensztajn
  8 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wśród młodzieży że to jest pewna moda na szukanie sobie partnera milion km od do domu
Faceta tok myślenia... Nie ma mody wśród młodzieży na związek na odległość. Nie tylko młodzi ludzie wiążą się z kimś, kto mieszka bóg wie jak dalekoo.. Dorośli też pakują się w takie związki..
Konto usunięte
Konto usunięte: głupota i tyle
Żadna głupota. Miłość to miłość- i tyle.
machu221
machu221
  9 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dorośli też pakują się w takie związki..

no właśnie po co się w takie coś pakować ???
Bosman2012
Bosman2012
  9 lutego 2013

Niestety milosc nie wybiera i roznie z ta miloscia bywa

AlexNajlepszy1
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
AlexNajlepszy1
  9 lutego 2013

hej

Kamileczek94
Kamileczek94
  10 lutego 2013

Heh Ja raz sie umówiłem , dziewczyna byla całkiem inna niż na zdjeciach , ale postanowiłem nie uciekać ,poznałem ją ale kontakt szybko się urwał

Alensztajn
Alensztajn
  10 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dziewczyna byla całkiem inna niż na zdjeciach
Większość dziewczyn przerabia swoje zdjęcia, poprawia pewne części ciała... Żeby podobać się w sieci ;d