miłość w necie / miłość na odległość strona 70 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko
Miłość na odległość, to gdyby miała mieć miejsce, musiała by się opierać na bezgranicznym zaufaniu, bo gdy człowiek wolny od drugiej osoby, to moim skromnym zdaniem, ma tendencję, do figlowania mimo tego, że jest święty i przekonany o swoim zajebiście wiernym charakterze;;;; i ogólnie dobra zabawa sprzyja temu, by się coś urodziło ;) Więc ja myślę sobie, że miłość, to może nie, ale luźne związki, to jak najbardziej,,,,,,
Macie gadane.droga ani czas nic nie znaczą.weźcie przykłady naszych rodziców.jak ojciec byl przez 3 lata w wojsku i tylko kilka razy sie z moja mama widzial i tez teraz ciagle Wyjezdza ale jest dobrze,kochaja sie i trwają.to nie kilometry tylko nasza psycha wszystko niszczy.
a ja sie moge wypowiedziec pracuje w delegacji niema mnie po 3,4 tygodnie mam 3 letnia corke mimo to niestety moj zwiazek po 5 latach sie zakonczyl taka praca nie daje szans na przetrwanie zwiazku niestety pozdrawiam
Tak, zdarzyło mi się i kilka ze spotkań było totalnymi niewypałami, aczkolwiek większość pozytywnie mnie zaskakiwała. Czasami ludzie poznani na internecie są o wiele ciekawsi niż rówieśnicy, którzy nas otaczają. :)
Tak, myślę, że to możliwe. Sam kilka razy się tak porządnie zakochałem, spędziłem wakacje z pewną osobą, ale byłem jeszcze wtedy większym gnojkiem niż jestem dziś - może dlatego to coś nie przetrwało próby czasu i odległości.
Mysle ze jasne ze w internecie mozna poznac swoja milosc. Jednak zwiazki internetowe czy taka czysto internetowa milosc nie przetrwa.Ja osobiscie nie stety jeszcze nie przezylam zwiazku w ktorym poznalam faceta przez neta ale kto wie kiedys moze poznam i moze to bedzie ten jedyny oby;).
Miłość na odległość nie wypali nigdy... bo jednak rozmowy i miłe słówka i zajebista rozmowa nie wystarczają...Potrzeba jeszcze bliskości i ciepła drugiej osoby..
zgadza sie Macku ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
milosc na odleglosc to nie jest wyjscie lecz desperacja sam sie o tym przekonalem zaufalem kobiecie z daleka jezdzilem do niej a ona dzialala na dwarfed fronty dlatego odradzam ale oczywiscie nie mozna wrzucac wszystkich do jednego wora bo czasem odleglosc jest proba czasu z ktorej moze powstac piekne uczucie zycze wszystkim milego wieczoru