miłość w necie / miłość na odległość strona 72 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
]związek na odległość istnieje, jeśli tylko obydwie osoby się starają o niego :) ja jestem w takim już drugi raz, pierwszy wytrzymał 2,5 roku, obecny już 6 miesięcy, więc.. ? da się :)
hmm, ja mysle ze takie zwiazki są możliwe, bo milosci mozan dosłownie wszedzie szukac, byleby to nie było na siłe.
Jesli ma byc związek na odległosc to tez mysle ze to mozliwe,ale tylko w przypadku szczerej prawidzwej miłosci z obojgu stron.
Przyjaźnie tez mozliwe :) tez tylko jesli jest obustronne porozuminie :) :P
Miłość na odległość jest możliwa,ale obie strony muszą się starać,jak jedna będzie ciągła ,a druga już mniej,przyjdzie taki moment,taka chwila,że i miłość się skończy,Odległość nie jest dobrym sprzymierzeńcem,ale jak się chcę miłość pokona wszystko,i skruszy mury
Teraz to już nic nie jest w modzie,miłości nie ma,miłość to ściema,Miłość to uczucie głupie zaczyna się na ustach,kończy na du**ę
ja nie wierzę w związki na odległość sama tego próbowałam 400 km nas różniło i posypało się .... choć kontakt utrzymujemy do dziś
Tak, zdarzyło mi się, ale teraz tego żałuję, ponieważ uważam, że jest to bez sensu.
Jesteśmy przyjaciółmi.
Tak, ostatnio poznałam dość sympatyczną osobę, ale za to regularnie się spotykamy.
Tak, ponieważ oboje nie mieliśmy jak do siebie przyjeżdżać.
Nie. Dana osoba jest inna w Internecie, a inna w świecie realnym. Owszem, utrzymywać kontakt można, jeżeli ktoś jest daleko, ale nadal trzeba się spotykać.
Sądzę, że tak, ale jednak wszystko zależy od osoby.
Byłam i nie polecam. Totalnie nie czuje się bliskości danej osoby, jakby była dla nas obca. To nie to...