BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 grudnia 2008 (pierwszy post)
W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).

Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)

W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
sarya2
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
sarya2
  24 stycznia 2013

]związek na odległość istnieje, jeśli tylko obydwie osoby się starają o niego :) ja jestem w takim już drugi raz, pierwszy wytrzymał 2,5 roku, obecny już 6 miesięcy, więc.. ? da się :)

ironkaaa
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 4
ironkaaa
  24 stycznia 2013
sarya2
sarya2: da się :)

dać, da.. tylko czy to ma sens? czy pozna się dobrze drugą osobę z którą się nie przebywa? ;)
O tyle stajesz się z dnia na dzień piękniejszy, o ile wzrasta w Tobie miłość.
Bo miłość jest ozdobą duszy, jest jej pięknem.
:list:Augustyn z Hippony
:list:
:zakochany: jak Maja kocha Gucia tak Gucio kocha Maje :zakochany:
Alensztajn
Alensztajn
  25 stycznia 2013
sarya2
sarya2: da się :)

Pewnie, że się da. Trzeba tylko chcieć. :)
ironkaaa
ironkaaa: tylko czy to ma sens?

Jeżeli dwie osoby się kochają, to tak! W końcu nie liczą się km, tylko uczucie :)
anasi17
anasi17
  25 stycznia 2013

hmm, ja mysle ze takie zwiazki są możliwe, bo milosci mozan dosłownie wszedzie szukac, byleby to nie było na siłe.

Jesli ma byc związek na odległosc to tez mysle ze to mozliwe,ale tylko w przypadku szczerej prawidzwej miłosci z obojgu stron.

Przyjaźnie tez mozliwe :) tez tylko jesli jest obustronne porozuminie :) :P

BlondiiR
BlondiiR
  25 stycznia 2013

Miłość na odległość jest możliwa,ale obie strony muszą się starać,jak jedna będzie ciągła ,a druga już mniej,przyjdzie taki moment,taka chwila,że i miłość się skończy,Odległość nie jest dobrym sprzymierzeńcem,ale jak się chcę miłość pokona wszystko,i skruszy mury d83dde0a

ZlMNA
ZlMNA
  25 stycznia 2013

podobno to juz nie jest w modzie

BlondiiR
BlondiiR
  25 stycznia 2013

Teraz to już nic nie jest w modzie,miłości nie ma,miłość to ściema,d83dde1cMiłość to uczucie głupie zaczyna się na ustach,kończy na du**ę

ZlMNA
ZlMNA
  25 stycznia 2013

mamy piękny rząd :D

BlondiiR
BlondiiR
  25 stycznia 2013

Coś piękne musi być.:)

mercede220
mercede220
  26 stycznia 2013

szkoda ze zadna nie napisze do mnie smutno mi samemu

machu221
machu221
  26 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda ze zadna nie napisze do mnie smutno mi samemu

jezu co się dzieje z tymi facetami gdzie ich jaja :C
mercede220
mercede220
  26 stycznia 2013

hej napisze do mnie mila dziewczyna

magdalena2101
magdalena2101
  26 stycznia 2013

ja nie wierzę w związki na odległość sama tego próbowałam 400 km nas różniło i posypało się .... choć kontakt utrzymujemy do dziś

Carmelovy
Carmelovy
  26 stycznia 2013

a ruchacie się też na odległość?

MelancolieDemon
MelancolieDemon
  26 stycznia 2013
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić?

Tak, zdarzyło mi się, ale teraz tego żałuję, ponieważ uważam, że jest to bez sensu.

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem?

Jesteśmy przyjaciółmi.

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Jak sądzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe?

Tak, ostatnio poznałam dość sympatyczną osobę, ale za to regularnie się spotykamy.

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek?

Tak, ponieważ oboje nie mieliśmy jak do siebie przyjeżdżać.

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Czy taka miłość ma szanse przetrwać?

Nie. Dana osoba jest inna w Internecie, a inna w świecie realnym. Owszem, utrzymywać kontakt można, jeżeli ktoś jest daleko, ale nadal trzeba się spotykać.

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Czy taka miłość ma szanse przetrwać?

Sądzę, że tak, ale jednak wszystko zależy od osoby.

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?

Byłam i nie polecam. Totalnie nie czuje się bliskości danej osoby, jakby była dla nas obca. To nie to...