BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 grudnia 2008 (pierwszy post)
W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).

Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)

W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
GeGe199697
GeGe199697
  8 kwietnia 2013

Niby sie kocha i wgl a jednak wystarczy chwila i możemy poznać kogoś nowego nawet jeśli kochamy naszego partnera . To bez sensu nie widzieć drugiej osoby

kaziu4442
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 2
kaziu4442
  9 kwietnia 2013

Mozecie sie smiac, ale da sie kochac na odleglosc. Mozna sie spotykac raz na kilka tygodni, miesiecy, ale to niczego nie zmienia jesli ma sie z kims dobry kontakt to nic nie stoi na przeszkodzie. Wszystko zalezy od tego czy ktos chce i ma na tyle cierpliwosci zeby to "przetrwac" do czasu az nie zamieszka sie razem badz cos sie nie zmieni. Sam bylem w takiej sytuacji, nie udalo sie, ale i tak znam kilka przypadkow w ktorych osoby mieszkaly po 500 km od siebie poznaly sie przez przypadek, pozniej zamieszkali np w aka w jakims wekszym miescie i sa razem juz dawno po slubie.

pantryk1
pantryk1
  11 kwietnia 2013

Zwiazek na odleglosc to nie zwiazek

max323
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 1
max323
  12 kwietnia 2013
http://max.xaa.pl/
patiszon1950
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 27
patiszon1950
  13 kwietnia 2013

siemaa

pawel1500023
pawel1500023
  13 kwietnia 2013

ja mam 17lat i jeszcze nie miałem dziewczyny czy jest jakaś chentnad83dde03

SpeedwaveHS
SpeedwaveHS
  14 kwietnia 2013

kaziu4442 - popieram w pełni Twe słowa.

Nuodemingas
Nuodemingas
  14 kwietnia 2013

miłość na odległość? a co to w ogóle miłość?? d83dde23

monisiadallas
monisiadallas
  15 kwietnia 2013

ha ha nie idzie tak

xxxloczek17xxx
xxxloczek17xxx
  15 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: BujajacaWoblokachh: W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami? Taki związek to bezsens. Zawsze w którą ze stron wkradnie się zwątpienie, pokusa lub inne cholerstwo, które od środka zniszczy ową relacje. BujajacaWoblokachh: Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Się zdarzyło. Nawet kilkakrotnie.. Było kilka totalnych kaszan, ale równiez jest wiele przyjazni trwajacych po dzis dzien. Partnerek jakichkolwiek przez NET docelowo i na poważnie nie poszukiwałem. BujajacaWoblokachh: ak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :) Zapewne można.. Wielu ludzi poznaje się i tworzy zgrane pary ;) lecz to nie internetowa magia ich połączyła lecz juz ta prawdziwa, w realnym świecie.

Ja jestem z chlopakiem prawie pol roku i mieszkamy od sb prawie 200 km i jest naprawde dobrze ... wiec km sa to tylko i wylacznie liczby
WandaNierusz
WandaNierusz
  16 kwietnia 2013

facet, którego kocham mieszka ode mnie ponad 500 km ale ciągle nie ma dla mnie czasu. powiedział żebym zaczekała na niego 2 lata, nie wiem dlaczego. czy jest sens czekać?

Nuodemingas
Nuodemingas
  16 kwietnia 2013

ciezko doradzić WandaNaierusz.. Każdy patrzy na to z innej perspektywy. niektórym wydaję się to dziecinne i niemożliwe, a niektórym sensowne i możliwe :) musisz sama sobie na to odpowiedzieć. Miałam taką sytuacje, w sumie ciągle mam. Poznałam kogos na czacie i znamy sie juz 4 lata, utrzymujemy kontakt regularnie ale nie było jeszcze spotkania, dlatego ze mieszkamy od siebie stosunkowo daleko. Ja uważam jednak, że związek jest niemozliwy na odleglosc, zawsze tesknimy za tą drugą osobą, potrzebujemy jej czułości i bliskości a jak wiadomo odległość nam to zabiera.. Przyjaźn owszem ale jeżeli mamy plany na coś poważniejszego to lepiej budować związek na solidnych fundamentach, nie byle jak. :0

Radziu
Radziu
  18 kwietnia 2013
http://ho.io/showupSEX
ErrorPage
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
ErrorPage
  18 kwietnia 2013

2 lata czekania i celibatu , nooo hohoho, nie ma co ;]

Gabriel jest wszędzie,
więc się pilnuj,
bo nie znasz dnia ani godziny.
Kocham Was dziewczyny ;]

BANGBANG95
BANGBANG95
  20 kwietnia 2013

Jak zyc z milosci na ogleglosc ? Przeciez zwiazek nie moze sie opierac na pisanie poprzez program.. To moze byc jedynie bez zobowiazan