BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 grudnia 2008 (pierwszy post)
W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).

Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)

W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
WandaNierusz
WandaNierusz
  3 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi się tak udalo ;)

szczęściarz. u mnie nie dało rady przetrwać
TheONEUnique
TheONEUnique
  5 czerwca 2013

Facet zakochuje sie najpierw z zewnątrz (platonicznie) czysto fizycznie ( jesteśmy maszynami stworzonymi do rozmnażania dopiero później tworzy sie u niego coś takiego jak więź, która może choć nie zawsze przerodzic sie w miłość. U kobiet jest jak jest -różnie jak one same ( nie jestem, więc nie będe się filozofował w oczekiwaniu na lincz), ale z badań wynika, że o+ najpierw zakochuja sie w merytoryce - czyt w słowach. Trzeba do nich mówić, dużo i często i nie ważne jest to, że sie powtarzamy, one po prostu lubią tego słuchac.
Związek na odległość? Wieżę, że jest coś takiego ale raczej bez przyszłości - nie celebrowany kontaktem oczy w oczy traci z dniem kolejnym jak świeżutka bułeczka wrzucona do koszyka i powoli stygnąca z resztą zakupów.

Istnieje wiele rodzajów związków, ale jeżeli ma on mieć przyszłość i chcecie z dana osobą wiązać przyszłość na odległość nie wyjdzie.

Dexter041983
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Dexter041983
  8 czerwca 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Do tego mam sceptyczne podejście. Tym bardziej, że...wiem doskonale co to spotkanie oko w oko "na żywo" z kimś bliskim. kochanym. Uwierzcie mi, nawet najlepszy portal społecznościowy czy randkowy nie zastąpi...spotkania "oko w oko, serce w serce". Zupełnie inne emocje, gra gestów...ech...co ja będę z resztą opowiadał....sami chyba wiecie, o co w tym wszystkim tak naprawdę biega

Michał

marus987
marus987
  11 czerwca 2013

jakąś fajna dziewczyna jest:)

TylkoMieKochajx3
TylkoMieKochajx3
  12 czerwca 2013

Miłość na odległość??? nie ma takiej ja już wgl wątpie że miłość istnieje... d83ddc94

Someone910
Someone910
  13 czerwca 2013

no juz bylo pare razy, moj wniosek, zawsze sa wieksze szanse kiedy jestescie obok siebie, wiekszosc kontaktow internetowych konczy sie fiaskiem, nie ma jak to popatrzec sobie w oczka ; ) aczkolwiek warto szukac wszedzie, w pelni popieram Dextera..

TylkoMieKochajx3
TylkoMieKochajx3
  13 czerwca 2013

miłość na odległość ?? nie wierze bo takiej nie ma.. wgl mogę powiedzieć ze miłość nie istnieje...

Someone910
Someone910
  13 czerwca 2013

TylkoMieKochajx3 istnieje, tylko ze sie jej po prostu nie doswiadczylo az tak, przynajmniej nie kazdy. p.s nie przejmuj sie zlamanym serduszkiem, ja tez dostalem kopa po 8 miesiacach i to niedawno ;)

ansej123
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 17
ansej123
  15 czerwca 2013

siemanko dziewczyny

Edusa
Edusa
  16 czerwca 2013

moim zdaniem miłość na odległość to nie miłość ,a tymbardziej jak się tej osoby wogl nie widział.. TO JEST KOPLETNNY BESSENS

xFuckDistancex
xFuckDistancex
  18 czerwca 2013

hej co tam ?.:))

DurexowyJoint
DurexowyJoint
  18 czerwca 2013

miłość przez neta.. taa, to jest to. szczególnie, jeśli jest się z chłopakiem chorym na schizofrenię..

Kama060589
Kama060589
  18 czerwca 2013

Ja mam faceta którego poznałam przez internet :)

Tarotka
Tarotka
  22 czerwca 2013

Według mnie taki związek z pewnością da się utrzymać ale na dłuższą metę para po prostu jest zmęczona ciągłym pisaniem czy też rozmawianiem przez telefon. Nie mówię, że od razu taki związek jest spisany na przegraną ale po prostu czasami nie ma nawet czasu żeby wejść na komputer i popisać przynajmniej godzinkę. Teraz są wakacje, więc sezon na wakacyjne miłości, ale gdy one miną, każdy wróci do swoich codziennych obowiązków, nie ma czasu. Mimo to życzę każdemu kto teraz przeżywa swoją internetową miłość aby mu się udało i przetrwał odległość.

FajnyMen92
FajnyMen92
  25 czerwca 2013

Milosc na odleglosc jest jak najbardziej możliwa. Można bardziej poznac druga osobe bo jest bardziej otwarta. Taki związek ma prawo być do końca zycia jeżeli obydwoje ludzi nie będzie się poddawac i cierpliwe czekac na to az już bd razem na zawsze. Pozatym niedawno slyszalem ze amerykańscy badacze potwierdzili ze malzenstwa które poznaly się przez neta sa trwalsze.