miłość w necie / miłość na odległość strona 85 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Z doświadczenia wiem że miłość na odległość nie ma sensu,nie ma bliskości z druga osobą to jest bez sensu moim zdaniem.
Witam biore udzial w konkursie Miss Polka pomozcie dojsc mi do finalu i spelnic marzenia: oto link do oddawania glosow http://misspolka.pl/profil-19373.html ;*****
Witam wszystkich ;] mówicie o miłości na odległość tak jak byście wiedzieli zanim to się wgl wydarzy. Czasami wato zaryzykować, osobiście znam 10 osób którzy poznali się albo przez internet albo na jakiejś koloni i nie mieszkając w tym samym mieście są ze sobą już długi czas. Moja koleżanka ma chłopaka od 5 lat mieszka 1,5h drogi od niego i już są narzeczonymi, moja kuzynka ma chłopaka z Anglii i są ze sobą 4 lata razem a poznali się tutaj na fotce. Nie możecie mówić komuś ze to nie ma sensu bo zawsze coś nie wyjdzie, jeśli się naprawdę chce to wszystko wyjdzie i nie ma tu żadnej przeszkody. Jeśli on i ona chcą ze sobą być mimo wszystko to będą a jeśli sobie zaufają to nawet odległość tego nie zmieni a kto wie za parę lat może będą małżeństwem z gromadką dzieci.
prorok23 są tacy ludzie dla ktorych sex nie jest najwazniejszy w zyciu, wiadomo ze jezeli by przetrwali ze soba dlugo to by ze soba wkoncu zamieszkali bo cale zycie nie mozna przezyc z kims na odleglosc inteligencie -_- ja uwazam ze taka milosc ma sens, ;) jezeli ludzie sie kochaja nad zycie ;) taka milosc jest cierpliwa, dojrzalsza, bo pokonala wszystkie pokusy codziennosci, iczy sie tylko zaufanie i i milosc ponad wszystko. ;)
Crazy mądre słowa ale jak dla mnie miłość na odległość to nie dla mnie,jestem zbyt uczuciowy i nie chodzi mi o sex