miłość w necie / miłość na odległość strona 83 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
co ja powiem :D na ten temat :) na szczęście nie uczestnicze na stałe w takim związku ino na miesiąc jest taka sytuacja ... jest to ciężkie ... moja dziewczyna wyjechała do Irlandii na miesiąc ... jak tu odczujesz bliskość osoby którą kochasz ? przez monitor.? to jest dobre dla botów. .. MIŁOŚC TYLKO I WYŁĄCZNIE W REALU ! :) nawet seks nie jest możliwy , pocałunki , przytulanie :)
Miłość na odległość wątpię w to czy istnieje ponieważ miałam chłopaka który mieszkał w tej samej miejscowości ode mnie ale rodzice się z nim wyprowadzili i nie mogliśmy się codziennie spotykać. Spotykaliśmy się raz na 2 do 3 tygodni i dla tego że tak mało się widywaliśmy ciągle się kłóciliśmy aż w końcu masz związek się rozwalił. Nie weźcie mnie za jaką małolatę która nie wie co to miłość i związek na odległość owszem wiem.
miłość na odległość może być piękniejsza od tej bliskiej, ale ma małe szanse przetrwania...
Lubię, gdy odwracasz się udając, że szukasz kogoś w tłumie, a patrzysz na mnie...
Poznałam wielu ludzi na różnego rodzaju portalach i mam z Nimi kontakt do dziś , ale nie sądzę , żeby można było " Kochać " wirtualnie ...;). Moim zdaniem trzeba się poznać. Nie tylko zalety drugiej osoby , ale zarówno wady... W esce , liście , czacie , czy nawet skype nie idzie wychwycić w człowieku najważniejszych wartości. To tylko moje skromne zdanie. Pozdrawiam i życzę szczęścia parą w wirtualu ;)
Miłość przychodzi z czasem i trudno (np. mi) uwierzyć w to, że nastolatki, które mają po 14-17 lat są "zakochane". Rzadko kiedy takie związki trwają długo. Są związki, które trwają po 10 lat a nadal nie wiedza czym jest miłość. W pewnym stopniu popieram Unattainable4U, bo żeby kogoś kochać, trzeba na prawdę poznać drugą osobę, a jak każdy wie, ludzi poznajemy przez całe życie...