miłość w necie / miłość na odległość strona 62 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Narazie okupuje telefon ale postaram się tu kiedys rospisać. Związek na odległość to najgorsza rzecz jaką człowiek byłby w stanie sobie stworzyć. Miałem kilka takich sytuacji i z góry uprzedzam nie bawcie w takie coś bo mozecie to potem szybko stracić...
Masz rację, miłość i internet, troche nielogiczne. :)
Maksymalne odleglosc to powiat w ktorym sie znajdujemy. Kontaktowanie i kochanie sie osob ktorych dzieli pol Polski nie ma sensu. Znam to z autopsji.
Ale czemu km miałyby być przeszkodą szczęścia? Wszystko w życiu można osiągnąć, znaleźć jakieś ultimatum. Przecież Polska nie jest tak mała. Być może nasza połówka znajduję się nawet od nas 500 km, a my szukamy tylko w swoim obszarze, a tam gdzieś ktoś na nas czeka z otwartym sercem . Czego się nie robi dla miłości :)
Wszyscy dobrze wiemy, że miłość na odległość jest możliwa. Problem pojawia się wtedy, kiedy siła uczucia jest zbyt duża, kiedy oczekujemy od partnera czegoś więcej niż dwukropka z gwiazdką na którymś z popularnych komunikatorów. I wtedy dopiero jest problem, bo wiadomo, odległość niesie za sobą całą masę kosztów, które zjada nasze cudowne pkp i inne środki transportu i często właśnie to przekreśla nam na wspaniałą przyszłość z osobą, którą każdy porządny facet powinien ściągnąć do swojego miasta od razu po tym, kiedy zdarzyłaby się taka okazja. :)
Pozdrawiam, Jakub.
Kolego, nie zrozumiałeś mnie ;> Oczywiście, to my - faceci, powinniśmy jeździć do swoich piękności, ale ważne jest też poznanie otoczenia z drugiej strony, więc byłoby dobrze, jakby One też czasem przyjechały do Nas, czyż nie? :) Jednak ja miałem na myśli coś więcej niż spotkanie, ściągnięcie swojej kobiety do siebie, zamieszkanie z nią i spędzenie całej reszty życia w szczęściu i miłości, z dwójką dzieci :)
Irytujący, ja Cie dobrze zrozumiałem, sam też nie miałem na myśli pojechania do Kobiety na popołudnie itp. Chodziło mi właśnie o stały związek. Oczywiście masz rację, że dziewczyna nas tez powinna odwiedzaćna tym polega partnerstwo.
Ja gdybym miał taka sytuację to nie wahałbym się wyjechać z mojego miasta dla Kobiety, gdyby tego oczekiwała.
związek na odległość ??no chyba was pogieło:D wiadomo że jak chłopak jest daleko to zarywa do innych . a dziewczyny które myślą że oni tam daleko są im wierni są naprawde głupie i naiwne xD przecież im to jeszcze na rękę że mogą sobie robić co chcą i nikt ich nie kontroluje i nikt o niczym nie doniesie . na dłuższą mete to nie ma wogóle sensu
Ci co nie wierza w taką miłość to naprawdę są płytcy ludzie... Z mojego miasta jest facet co to poznał chinkę przez internet właśnie... pisali ze sobą i jedno zaproponowało do drugiego przyjazd. Przyjeżdżali do siebie coraz częsciej i po 3 latach zwiazku na odległość właśnie wzieli ślub i zyja juz ze soba 7 lat . Pozdrawiam niedowiarków :)
Wszystko jest możliwe tylko muszą tego chcec 2 osoby ..ja poznałem kilka dziewczyn i utrzymujemy kontakt ze sobą ale tylko koleżeński ...