miłość w necie / miłość na odległość strona 60 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ja poznałam chlopaka tutaj. Mam dopiero prawie 16 lat ale jestem dojrzała i chciałam kogoś mieć . Poznałam Wojtka. Dzieli nas wiek bo on ma 19 spotkaliśmy się 11 czerwca było niesamowicie. Zako sie odrazu
Poznać kogoś przez forum internetowe,miłość na odległość...tak tak tak...ale,nie na dłuższą metę...Poznać kogoś można,ale trzeba żyć realnie,nie tylko fantazją,wiadomo czas pokazuje człowieka i jego osobowość,ale żeby prawdziwie poznać,trzeba samemu ocenić osobiście...potem już się okaże,jeżeli dwie osoby połączy więź i silne uczucie,wytrwają nawet odległość,spotykając się sporadycznie,ale nadejdzie taki czas,że powstanie ultimatum,albo tak albo siak,czyli ,że odległość na dłuższą metę nie jest żadnym rozwiązaniem i trzeba się zdecydować czy to znajomość czy związek,bo jeżeli związek,to wchodzi w grę codzienność,uczucia,sprawy fizyczne...odległość wtedy wchodzi w grę podczas wyjazdu.Co innego praca,trzeba wtedy przetrwać,ale wiadomo nie trwa to wiecznie.Ogólnie w grę tu wchodzi silna wola,uczciwość,uczucie,motywacja....
Bo na dłuższą metę chyba nie warto. Ok, jeśli jest się razem już dłuższy czas i ktoś musi na jakiś czas wyjechać, to w porządku, jeśli naprawdę jest między nimi to coś, to czemu nie. Ale jeżeli ktoś pozna się w necie, to jednak prędzej czy później będzie chciał skonfrontować wrażenia z rzeczywistością i spotkanie albo będzie potwierdzeniem tego, że tak samo fajnie, jak się pisało, tak też się gada, albo powie, że nieraz przez kabel to jednak tylko kabel i nie pokazuje wszystkiego o drugiej osobie. Ale co do dłuższych miłości przez neta - to się chyba nie udaje...
i dochodzi kolejny problem przez internet , kobiety szukają tu swoich ideałów których nie ma w rzeczywistym świecie ;]
wystarczy zobaczyć co po niektóre sobie życzą na wstępie żeby miał ewentualny partner , wygląda to bardziej jak zakupy towaru na allegro :D:D