miłość w necie / miłość na odległość strona 4 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
według mnie-na odległość nie przetrwa.
już się przekonałam jednak niczego nie żałuję. powodzenia,tym co "kilometry ściele los"
Ani seks, ani tym bardziej miłość na odległość się nie udają, to pewne!U mnie taka znajomość trwała kilka lat nawet, lecz niestety on(daleko)poznał tam kogoś;-(((Pół biedy jeśli to tylko 100-200km, a co powiecie jak jest to odległość liczona tysiącami kilometrów????
No miłość na odległośc może i jest mozliwa ale nie zwsze bo kazdy chce mniec do kogos sie przytulic i wogóle a jak bedzie zle to nie bedzie tej drugiej osoby przy nas bo jest zadaleko... wiadomo ze lepsze sa zwiaski blisko bo zawsze jest ktoś obok ciebie a nie musisz czekac tygodniami az si zobaczycie L:)
zdarzyło i to nie raz.
jedna =) i jestem w parze z tak poznaną osobą :)
Moim zdaniem ta odległość bardziej zbliża :) Tak, jestem w związku na odległość :) Tęsknimy za sobą i bardziej chcemy się zobaczyć :) nie umiem tego inaczej wytłumaczyć :D hihi. ale jest super :)
Umawianie przez internet chm... nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie, aczkolwiek ludzka ciekawosc tak nas zzera od srodka ze itak sie z ta druga osoba umowimy.
Zwiazki na odleglosc. Taki zwiazek ma zawsze szanse, jesli dwie osoby sobie ufaja. Jesli nie to nie ma sensu w ogóle byc ze soboa. Najlepiej odrazu sobie podziekujcie za "wspolprace" Jest tez mozliwosc jak ja to nazywam "wolny ptak" hehe. Dajecie sobie przerwe, czyli pozwalacie 2 osobie spotykac sie z innymi. I wtedy zobaczycie czy ma sens bycie ze soba czy nie.
hm.. Oj zgadzam się ciekawość Potrafi platać figle:):)
A związki na odległość mają szanse wówczas gdy spotkanie się ze sobą nie sprawia problemu,,A osoby, które są ze sobą - ufają Sobie:):)
Hm wówczas nic nie staje na przeszkodzie na bycie razem:)
O umawianiu się przez neta jest trudne zwykle dziewczyna nie jest chętna na takie spotkanie zwłasza ucząca sie gim,Lo,tech a nawet studia mówie o dzieczynach które nie straszą swym wyglądem ale o nie super laskach tylko normalnych
Tak zdarzyło się, całkiem niedawno poznałem fantastyczną Dziewczynę :D. Spotkaliśmy się, było cudownie, nigdy nie zapomnę tego. Co dalej ? Hmmm czas pokaże, dużo zależy od Niej.
Jeśli chodzi o związki na odległość to wszystko zależy od chęci :). Jeśli obydwóm stronom będzie zależeć to myślę, że taki związek ma przyszłość
A tak na marginesie:
Mój Sąsiad poznał Dziewczynę z innej miejscowości (dzieli Ich 20km). Spotkali się, na początku nie wyszło bo on nawalił, lecz po miesiącu przerwy odezwał sie ponownie. Dziewczyna zapomniała o tym co było i do dzisiaj są razem. Świata poza sobą nie widzą :).
ja właśnie tutaj poznałam swoją drugą połówkę, jestem z nim już 8 miesięcy ;D wcześniej miałam za sobą kilka spotkań z osobami poznanymi przez internet, większość z nich jednak zakończyła się niewypałem. Najważniejsze że jedno zaowocowało
taka miłość rzadko ma sznse przetrwania, myślę że głównie zależy to od częstotliwości spotkań. Jeśli są co tydzień- jest w miarę dobrze, jeśli raz w miesiącu- kiepsko. No i kiedy ma się zły dzień, dobrze jest móc zadzwonić i wiedzieć że nasze kochanie zjawi się za niedługi czas i nas pocieszy :)