miłość w necie / miłość na odległość strona 6 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Miłość na odległość??? Szczerze powiem..próbowałam i nie polecam.. Tyle nerwów.. masakra..
A jak dopiero psychikę ryje.. Ojoj biedni...
no i niestety się spiep*zyło.. on nie wytrzymał.. chciał się częściej spotykać, ale nie dało rady...
ehh. a mogło być tak pięknie..
Wydaje mi się ze miłosc przez internet ma sens Ja tez podchodziłem do tego sceptycznie Ale kiedy wyjechałem do Irlandii,tak z nudów postanowiłem pogadać z kimś na gg Wybrałem okolice mojego mieszkania w Polsce I okazało sie szczałem w dziesiatke jestesmy ze soba juz 9 miesiecy Polecam kazdemu ;)))
Ja miałam takie związki a dokładnie 2 gdzie poznaliśmy się :raz na Fotce a raz na czacie. I oba się rozpadły :/ Dlaczego??? hmmm odległość nie była duża, ale samo to, że raz się kogoś poznało to można poznać i drugi raz, nie ta to będzie inna, coś mi nie pasuje- zmenie na "lepszy model " . Niestety samo życie...Po takich doświadczeniach człowiek przestaje wierzyć już w pewne rzeczy...
nie ma takiego czegoś jak miłość na odległość!!!
sam sie przekonałem ostatnio!
druga osoba może robić co chce i umawiać sie z kim chce a ty o tym nie wiesz!!!!
nie istnieje takie coś
Tak zdarzyło mi sie poznać przez w sumie czat masę osób! i Z niektórymi (wieszkością(?) ) utrzymuje kontakty. W sumie miałem farta ze mogłem poznać taki ludzi bo czasami można trafić na typy z pod ciemnej gwiazdy mi póki co, to się nie przytrafiło, naszczęście i mam nadzieje że się nie przytrafi ;]]
We live, as we dream-alone...
Finlandia-Zachowaj jasność umysłu. Pij odpowiedzialnie. ;)
Nie ma sensu, próbowałem i wszystko się rozpadło...
Zresztą w moim wykonaniu to żaden związek nie ma szans :D
Wszystko się pier**li a nawet dzieci z tego nie ma
Bardzo lubię jeździć na rowerze samochodem ;))
a potem ból i rozczarowanie.. ;|