miłość w necie / miłość na odległość strona 30 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
W kazdym wieku milosc jest inna, tak samo jak kazda para doswiadcza innej milosci...
Milosc w wieku 18lat jest na pewno inna niz ta w wieku 30, ale istnieje...
No Ja cos Wiem na Ten temat. Wyjechalem do Anglii 5 Miesiecy temu i Moja Druga Polowka nadal namnie Czeka. Mimo Mlodego Wieku:p
cos pieknego taki zwiazek bynajmniej ja jestem bardzo szczesliwy:) spotkalismy sie po ponad roku znajomosci tylko z gg......
przez net czyli np na gadu tylko sie rozmawia i wtedy bardzo dobrze poznaje sie te druga osobe a kiedy widuje sie ja na real nie rozmawia sie az tyle no i te rozmowy na pewno nie sa tak smiale anizeli kiedy nie patrzycie sobie w oczy:) znamy sie doglebnie a teraz jest cudownie....
Jak myslicie mozliwa jest przyjazn damsko meska?
traktowanie jak siostra brata alboi jak brat siostre?
i ze nibu nigdy nic z tego nie wyjdzie?
Pozdrawiam!
Osobiscie Nie wIERZE Dluzsza taka Przyjazn, zawsze jedna ze stron Zechce czegos wiecej niz Sama Przyjazn
Na początku jest ciekawie, później się rozkręca, ale w pewnym momencie wychodzi na to, że to strata czasu. Poznaje się ludzi na miejscu, zaczyna się rozglądać innym okiem i wierność zaczyna stawać pod znakiem zapytania. Jak dla mnie to nie istnieje ;)
A przyjaźń damsko męska? Owszem, ale bardzo rzadko. W 98% przypadków dojdzie do czegoś więcej i albo zacznie się ze sobą chodzić, albo się wszystko rozpadnie.
A niektórym userom zamiast wyjazdu za granicę, zaleciłbym częstszych wizyt na stronach słownika ortograficznego ;)
Pozdrawiam :]
miłość na odległość jest możliwa. jeżeli ktoś kocha to nie ważne są dla niego dzielące ich kilometry
Gotowy do wyjścia z cienia? Uwierz mi... jest wiele sposobów na zdobycie władzy o której nie śniłeś.
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=19975