miłość w necie / miłość na odległość strona 20 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
zwykła znajomość, przyjaźń. ;)
szanse są zawsze. ;) moje szanse już trochę się ciągną więc chyba szanse na przetrwanie są. ;) jednak fakt ze związek na odległość jest trudniejszy. mniej bliskości, często więcej podejrzeń, wątpliwości, niepewności.
Ciężko jest utrzymać związek na odległość ,wiem to po sobie mi się nie udało pomimo tego że kochałem moją drugą połówkę . Czasami jednak to chyba za mało :-( ,trzeba dać z siebie jeszcze więcej ,ale to że mi się nie udało nie znaczy że wszystkie są skazane na porażkę . Wierzę jednak że mimo problemów prawdziwa miłość przetrwa nawet na odległość.
Ps . a co by doradzić osobą które zaczynają takie związki :
-dzwońcie piszcie
-stale przypominajcie że kochacie drugą stronę niby wiadomo ale czasem po 15h godzinach w pracy można o tym zapomnieć jak się na gadu pisze :-P
-o wolnych weekendach nie przypominam
jak cos sobie przypomnę to dopisze bo właśnie wróciłem po 15 godzinach w pracy
Miłość na odległość? Nie ma szans...;/ Przeszłam to raz...i nigdy więcej nie mam zamiaru... Nie w takim stopniu zaangażowania,w jakim byłam...;P
Aaa..spotkanie z osobą poznaną w sieci? Hmm...zależy...
Hmm miłość na odległość jest ciężka do utrzymania ,mi się nie udało jej utrzymać ale są szanse na to byśmy znów razem byli , to zależy od nas samych , my musimy wiedzieć czego od życia chcemy , z dnia na dzień powinniśmy pokazywać drugiej połówce jak nam zależy , jak bardzo Ją kochamy , ciągle zaskakiwać czymś nowym , teraz to wiem , człowiek uczy się na błędach ...
Ja jestem w związku na odległość już prawie dwa lata. Były wzloty i upadki, ale wytrzymaliśmy :) Od września będziemy mieszkali w jednym mieście, więc można powiedzieć, że najgorsze schody mamy za sobą :)