W tym temacie rozmawiamy na temat ZDROWIA, DIET I ĆWICZEŃ . Rozmawiamy o tym jak o siebie dbać, jakie diety stosować i jak ćwiczenia wykonywać by nasze ciało było w najlepsze kondycji.
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
ZDROWIE, DIETY I ĆWICZENIA VOL. 4 strona 14 z 55
Dieta Dukana czy wizyta u dietetyka ? .
Czy kamica nerkowa ktora kiedys byla, elimunuje juz dukana ?
witam.
potrzebuję schudnąć ok.4 kilogramów. Mam na to 17 dni. piję dużo wody, ograniczam słodycze i niezdrowe rzeczy, zaczęłam jeść śniadanie, nie jem przed snem. Co jeszcze mi pomoże?(brzuszki odpadają)
Najbardziej zależy mi na brzuchu(boczki). Kupiłam sobie wymarzoną sukienkę i mam jeszcze większą motywację, ale sukienka na brzuchu jest obcisła..
a i jeszcze coś jadę na 5 dni na tak jakby obóz i bede miała tam normalne posiłki. Czegoś sobie odmawiać?
- co jeszcze mi pomoże? co jeść jako przekąski? mogą być wafle ryżowe?
proszę o pomoc. i napiszcie mi ile mogę schudnąć w te 17 dni...
założyłam się z bratem że schudnę w przeciągu 2msc 5kg - jest to możliwe? wiem, że to głównie zależy tez od przemiany materii ale tak ogólnie chciałabym wiedzieć, bo nie chcę przegrać 100zł -__-
Ja chyba bede musiala te pieprzone brzuszki zaczac robic :/
Jednak to prawda, ze z wiekiem co raz ciezej rzezbic sobie cialo, rower i zapiedalanie pare przystankow z buta to za malo -kiedys chudlam cala proporcjonalnie, teraz chudna mi nogi a brzuch zostaje. Z klepsydry stane sie jakims dziwadlem!!!!!!!!!!!!!!!!
Co jeszcze na uelastycznienie brzucha? Plywanie? Blagam wszystko tylko nie te brzuszki !!!!
P.S. Nie chce schudnac, bardziej zalezy mi na wymodelowaniu brzucha
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail