W tym temacie rozmawiamy na temat ZDROWIA, DIET I ĆWICZEŃ . Rozmawiamy o tym jak o siebie dbać, jakie diety stosować i jak ćwiczenia wykonywać by nasze ciało było w najlepsze kondycji.
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
ZDROWIE, DIETY I ĆWICZENIA VOL. 4 strona 19 z 55
kozacki
chociaz ja musze miec jeszcze w nim duzo nasion - slonecznika, wszystkiego
dlatego uwielbiam jak moja mama piecze :D
zawsze kupuje jej slonecznik i inne takie w holland and barrett i chlebik jest koazcki
pumpernikiel musze miec "czysty" i zawsze tylko z maselkiem i zawsze tylko z polskim - tych slonych badziewi typu lurpak nienawidze. slone maslo jest dobre ze szwedzkim chlebem jedynie, ale obecnie nie mam zadnego szwedzkiego sklepu po drodze, wiec nie kupuje.
a zwykly razowy owszem z nasionkami moj facet tylko nie lubi, zadnego maku, sezamu, slonecznika, orzechow - nic!
zglodnialam
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja ogolnie jadam tylko ciemny chleb z nasionami,wlasnie takie normalne mi nie smakuja
tak, mmm, wiecej mieska
Chcecie być w dobrej kondycji i żyć zdrowo i szczęśliwie? po 1 przeczytajcie sobie książkę "Droga do zdrowia" Michała Tombaka gdzie jest wiele wspaniałych diet w szczególności polecam diety oczyszczające organizm z toksyn po których człowiek czuję się jak nowy i sport jest każdy dobry pod wpływem wysiłku fizycznego wydziela się znaczna ilość endorfin tzw hormon szczęścia, ja po przebiegnięciu kilku kilometrów czuję że żyje i (oczywiście po odsapnięciu) mam chęć tańczyć i śpiewać lecz najważniejsze jest nastawienie człowieka, zdrowie psychiczne jest bardzo ważne bo gdy go brak to z fizycznym stanem też jest gorzej. Ciało to nasza świątynia więc ją szanujmy:)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Dobra kto dla zdrowotności przebiegł już dziś 3 klocki ?
nie mylić z postawieniem 3 klocków
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Witam, byłem na testach alergologicznych i wyszło mi tak
Histamina 5/20
Derm. farinae - 6/20
Derm. Pteronyssinus 6/20
Alternaria 5/10
alergolog zapisał mi Telfexo 180 mg i jakiś lek w aerozolu 50 mg lecz mi to nic nie dawało... poszedłem do lekarza rodzinnego i zapytałem czy może mi przepisać silniejsze leki i zapisał mi Aleric 0,01G , Avamys Aerozol 0,0275 MG i clemastinum 0,001G
mam pytanie czy te lekarstwa są silniejsze niż te co miałem ?
a drugie pytanie czy mogę wypić na to alkohol w małych ilościach ?
Przeczytałem całą ulotkę dołączoną do leku i nic nie znalazłem na temat alkoholu czy mogę czy nie
z tego co przeczytałem w googlach to na clemastinum nie mogę pic alkoholu, czyli do konca zycia nie bede mógł wypic chociaż jednego piwa?