W tym temacie rozmawiamy na temat ZDROWIA, DIET I ĆWICZEŃ . Rozmawiamy o tym jak o siebie dbać, jakie diety stosować i jak ćwiczenia wykonywać by nasze ciało było w najlepsze kondycji.
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
lista tematów
ZDROWIE, DIETY I ĆWICZENIA VOL. 4 strona 17 z 55
temat jest o zdrowiu dietach i ćwiczeniach a nie o tym kto zwiedział kakaowe oko prinza
zgłaszam posty
Prinz: nie o to chodzi, staram sie jesc wszystko, ale w malych ilosciach :)
ale chipsy i slodycze wyeliminowalem 100 procent.
ja mialam faze na chipsy jakos miesiac, dwa temu
na te:
w sumie to chyba nawet nie chipsy, bo sa robione ze zboza, nie z ziemniakow
i teraz ostatnio mnie ciagnie na slodycze.
ale ja tak mam ze jakos ze 4 razy do roku wlacza mi sie chcica na cos slodkiego, trwa tydzien i mija, wiec sie nie ograniczam nawet :P
Zielinek34: Mój przyniósł mi ostatnio wlaśnie 3 kg czereśni
Nie wiem dlaczego ale mam po nich wzdęcia
dla czeresni warto!
Też kiedyś jadłam paczkę chipsów dziennie, aż nadszedł piękny dzień kiedy usłyszałam w radiu o znalezieniu przez kogoś upieczonej myszy. Tak mnie obrzydziło, że w tym roku mija 10 lat (albo i już 11 ?) odkąd nie tknęłam ani chipsa.
fajne nawet :D
Konto usunięte: ale ja tak mam ze jakos ze 4 razy do roku wlacza mi sie chcica na cos slodkiego, trwa tydzien i mija, wiec sie nie ograniczam nawet :P
no ja wlasnie zjadlem w ktorys dzien orzechowego kit kata, ale byl tak slodki ze az zeby mnie zabolaly, juz mam dosc na pare miesiaecy :lol
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
wyczepiste.
przez nie w ogole nie lubie juz normalnych walkersow (laysow) :P
Prinz: no ja wlasnie zjadlem w ktorys dzien orzechowego kit kata, ale byl tak slodki ze az zeby mnie zabolaly, juz mam dosc na pare miesiaecy :lol
ja akurat teraz mam zeby wyleczone, wiec nie mam ani problemow z nadwrazliwoscia ani nic i mnie nie boli jak jem, ale czekolady po prostu nie lubie, kit katow to juz w ogole.
z takich batonikow jedyne, ktore moge zjesc to snickers i mars, a i te tylko w zimie mi podchodza, ogolnie nie lubie takich masakrycznie slodkicg rzeczy
ale pokaze pozniej tu ciacho, ktore kupuje i jest wykuviste
u mnie 2 funty za 300 gram bodajze albo 250 gram nie patrze sie nawet, po prostu pakuje do wozka :D
a jem je jak opetana, wczoraj zjadlam 2 paczki, dzisiaj kupilam kolejne trzy i tak mam przez caly sezon na czeresnie