W tym temacie rozmawiamy na temat ZDROWIA, DIET I ĆWICZEŃ . Rozmawiamy o tym jak o siebie dbać, jakie diety stosować i jak ćwiczenia wykonywać by nasze ciało było w najlepsze kondycji.
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
lista tematów
ZDROWIE, DIETY I ĆWICZENIA VOL. 4 strona 21 z 55
Konto usunięte: mmaryjka:
nawet papierosów nie palę, max jednego dziennie
ja jestem miesiąc czysta ( nie licząć sporadycznej fajki do piwa, jak wypiję to jakoś nie umiem się powstrzymać, a tak na codzień nie czuję pociągu).
u mnie paczka dziennie leci, rzadziej pol na dzien;) niby to "tylko" slimy mentolowe, no ale zawsze fajek. choc w tamtym miesiacu jak nie mialam kasy to 4 dni wytrzymalam bez ani jednej
nie palę bo się wystraszyłam, że moje serce zaczęło się buntować
no ja generalnie też
u mnie średnio jedna, max półtorej
Jedynie zdanie jakie zapamiętałem z psychologii wypływające z ust prof to "Kobieta powinna leżeć i pachnieć a nie śmierdzieć jak popielniczka"