Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 50 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
http://www.dekoral.pl/main.xml
http://www.dulux.pl/
Sama wybierz. Nie znamy Twojego gustu.
No widzisz, masz podobnie jak ja. Marne to pocieszenie ale cóż.
A jakby tak 3 ściany beżowe, a jedna na taki malinowy kolor (coś pomiędzy ciemną czerwienią, a ciemnym różem) ?
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
nic nie pozostaje prócz chirurga i zmiana japy, bo to już skandal
naaats: To taki czerwień, nie ? Całkiem, całkiem, ale nie mogę wszystkich ścian pomalować na czerwień, bo to za mocny kolor na mój mózg
właśnie ja mam jedną ścianę w kuchni, chciałam w sypialnie, ale feng shui mi zabroniło no i mój facet powiedział, że nie ma takiej opcji więc odpuściłam
Prinz: a ja mam teraz bardziej sucha, chyba az za, a tak narzekalem na moj przetluszczajacy sie nochal
No widzisz. Mi czasem się wysuszają tylko skrzydełka nosa i to tylko jak się smarkam. Ewentualnie jak przesadzam z tonikiem z alkoholem ale teraz mam ten Rossmanowski i nic a nic nie wysusza.
Jednak trochę szkoda by było taką ładną twarz wymieniać ;) Tylko na twarzy masz taką przesuszoną czy na całym ciele?
Konto usunięte: właśnie to jest przesrane, bo jak mam te kupony zniżkowe do sephory to idę i kupuję jak szalona 'bo przecież mam kupony'. ogólnie to jestem uzależniona od zakupów w sephorze i to już zakrawa o paranoje lekką;d
i 'szkoda zmarnowac te kupony' ;d
oj tam, czlowiek bez uzaleznien jest nudny, sa gorsze uzaleznienia ;p
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: No widzisz. Mi czasem się wysuszają tylko skrzydełka nosa i to tylko jak się smarkam. Ewentualnie jak przesadzam z tonikiem z alkoholem ale teraz mam ten Rossmanowski i nic a nic nie wysusza.
mi chyba korektor pyszczol wysuszyl, bo we wloszech mnie tak spieklo, ze balem sie na ulice wyjsc pozniej.
dzis uzylem jakiejs maseczki, pozniej ta ciape z awokado no i lepiej juz troche.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.