malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  11 maja 2011
lindaBe
lindaBe: wg mnie masakra. białe buty to białe buty, nieważne do jakich ciuchów. białe buty są synonimem, jak dla mnie, właśnie takiej 'szprychy' jak na zdjęciu

no ale np do sukienki bezowej czarnych butow nie zaloze, bez przesady:)
mmaryjka
mmaryjka
  11 maja 2011
Prinz
Prinz: tez juz nie mam sily, zamawiam wlasnie probke tego clinique, tylko jeden odcien maja, ale skoro sie stapia... a nawet jak mi nie podpasuje to tylko 3 zl, a nie 120

ja się zastanawiam czy nie kupić jutro, bo mam próbkę w słoiczku, bo naprawdę jestem zafascynowana, ale jeszcze bym chciała przetestować ten drugi nowy, nawilżający bo ten zielony jednak trochę może mnie wysuszać.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja do swojego w sumie też

mam tak suchy ten ryj, że to po prostu się w pale nie mieści. skóra i schodzi non stop:and:
mmaryjka
mmaryjka
  11 maja 2011
Babsy
Babsy: no ale np do sukienki bezowej czarnych butow nie zaloze, bez przesady

ale brązowe bez żadnego problemu, tak samo wiele innych kolorów.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  11 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja się zastanawiam czy nie kupić jutro, bo mam próbkę w słoiczku, bo naprawdę jestem zafascynowana, ale jeszcze bym chciała przetestować ten drugi nowy, nawilżający bo ten zielony jednak trochę może mnie wysuszać.

najlepiej sprawdz oba, poczekasz troche dluzej, ale nie wywalisz pieniedzy w bloto :)
ja sie wkurzam, ze mieszkam gdzie mieszkam i probek tu nawet nie moge dostac ;c

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  11 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam tak suchy ten ryj, że to po prostu się w pale nie mieści. skóra i schodzi non stop

I tak bym się z Tobą zamieniła. Mi się bardzo szybko przetłuszcza. Teraz, jak jest gorąco to jeszcze szybciej. A jak mi czasem pryszcz wyskoczy to mój facet się śmieje, że jeszcze dojrzewam :and:
mmaryjka
mmaryjka
  11 maja 2011
Prinz
Prinz: ja sie wkurzam, ze mieszkam gdzie mieszkam i probek tu nawet nie moge dostac

nie masz sephory? właśnie nie wiem, chyba jutro kupię ten zielony i wezmę do testowania ten nawilżający, zawsze tego zielonego mogę używać sporadycznie. jedyny minus to opakowanie, bez pompki.

Konto usunięte
Konto usunięte: I tak bym się z Tobą zamieniła. Mi się bardzo szybko przetłuszcza. Teraz, jak jest gorąco to jeszcze szybciej. A jak mi czasem pryszcz wyskoczy to mój facet się śmieje, że jeszcze dojrzewam

mi w sumie się nie pojawiają, sporadycznie jakiś przed okresem, a tak to mam względny spokój, ale pielęgnacja suchej skóry przede wszystkim jest kosztowna, bo te wszystkie kremy, sera i tak dalej to minimum 200zł, a te apteczne powoli przestają na mnie działać:and:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  11 maja 2011
Powiedzcie mi ludzie na jaki kolor pomalować pokój ?

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

machu221
machu221
  11 maja 2011
naaats
naaats: Powiedzcie mi ludzie na jaki kolor pomalować pokój ?

na taki które będzie Tobie odpowiadał
naaats
naaats
  11 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na taki które będzie Tobie odpowiadał

To jest właśnie ten problem, kiedy nie wiem, co mi odpowiada, wewnętrzne niezdecydowanie :P

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  11 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pielęgnacja suchej skóry przede wszystkim jest kosztowna, bo te wszystkie kremy, sera i tak dalej to minimum 200zł

Jak by trzeba było to bym wydała. Ja mam obecnie serię Vichy i może troszkę coś tam dała ale cudów też nie ma. Zobaczymy przy dłuższym stosowaniu.

Konto usunięte
Konto usunięte: apteczne powoli przestają na mnie działać

No to nie dobrze.

naaats

Lawendowy np...
Prinz
Prinz
  11 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie masz sephory

nie, w kaliszu z luksusu to tylko rossman;d

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie nie wiem, chyba jutro kupię ten zielony i wezmę do testowania ten nawilżający, zawsze tego zielonego mogę używać sporadycznie. jedyny minus to opakowanie, bez pompki.

no tak, skoro juz Ci sie spodobal. kij z opakowaniem, jak dobry to przebolejesz ;)

Prinz
Prinz
  11 maja 2011
naaats

trumienna ciemność

naaats
naaats
  11 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Lawendowy np...

Hmm, a jakaś inna propozycja :woot:

Prinz
Prinz: trumienna ciemność

Nie pomaluję pokoju na czarno :P

mmaryjka
mmaryjka
  11 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak by trzeba było to bym wydała. Ja mam obecnie serię Vichy i może troszkę coś tam dała ale cudów też nie ma. Zobaczymy przy dłuższym stosowaniu.

no wydaję, ale kij mi to daje. ryj mam dalej jaki miałam.

Prinz
Prinz: no tak, skoro juz Ci sie spodobal. kij z opakowaniem, jak dobry to przebolejesz

no jutro zadecyduję bo kuszą mnie te zniżki 15% i gratis korektor;d

naaats
naaats: a jakaś inna propozycja

karmazynowy przypływ!
Prinz
Prinz
  11 maja 2011
naaats
naaats: Nie pomaluję pokoju na czarno :P

czemu? ja bym chetnie pomalowal.

Konto usunięte
Konto usunięte: no jutro zadecyduję bo kuszą mnie te zniżki 15% i gratis korektor;d

mnie tez zawsze gratisy kusza, prawie zawsze wpadne i sie decyduje ;p

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.