Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1977 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
ejj girls mam Q: co tam można na włosy stosować aby lepiej się układały itd. - wszystko oprócz żelu żeby nie były takie mega sztywne, nie wiem jakieś pianki czy coś .... doradźcie coś
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii: wszystko oprócz żelu żeby nie były takie mega sztywne, nie wiem jakieś pianki czy coś .... doradźcie coś
Od gumy są sztywne, ale jak nałożysz na mokre, a potem wyschną, to ładnie wygląda. A, żeby nie były sztywne, to jedwab mozesz kłaść, troszkę wosku. No bo pianki, lakiery i inne zazwyczaj usztywniają fryzurę.
styka51: Od gumy są sztywne, ale jak nałożysz na mokre, a potem wyschną, to ładnie wygląda. A, żeby nie były sztywne, to jedwab mozesz kłaść, troszkę wosku. No bo pianki, lakiery i inne zazwyczaj usztywniają fryzurę.
A weź mi wklej jakieś przykłady, mogą być z obrazkami żeby w Rossmanie znalazł coś :D
To za pare lat jak siwizna się pokaże
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Jedwab:
tego kropelkę na całe włosy, kropelkę!
Wosk:
tego tylko troszeczkę nabierasz na palce, rozgrzewasz w dłoniach i nakładasz.
A no i na zmiękczanie włosów... po umyciu nałóż na nie jakąkolwiek odżywkę do włosów, najlepiej nawilżającą, nawet taką
za 5 zł z Lidla. Nakładasz na chwilkę, wmasowujesz we włosy, spłukujesz i gitara.
Może nawet nie będą potrzebne wyżej wymienione specyfiki ;)