Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1973 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
i tak wydaje się to w miarę cywilizowane, bo u nas rok czekania na dziecko to minimum.
oj ja też chwilami znosiłam jajko, ciężko mi było siedzieć i nic nie robić, dlatego mimo ogromnej tęsknoty i bólu serca z takim lekkim oddechem wróciłam do życia zawodowego.
mmaryjka ginekologia? Bardzo dobrze, będę się z Tobą kontaktować w razie jakichś wątpliwości odnośnie nauki itp ; )
ja już też rozmyślam nad przyszłością, na razie mam mały kryzys bo wraz z powrotem na uczelnię powróciły również osoby (położne), które wiecznie powtarzają jak bardzo jesteśmy głupie, że wybrałyśmy ten kierunek...
tutaj prawo zmienili dosc niedawno, bodajze w 2012 wprowadzajac opcje foster to adoption i special guardianship bodajze od 2005.
opcja foster to adoption zostala wprowadzona wlasnie po to, by dziecko od razu trafilo do rodziny zastepczej, ktora chce je adoptowac. wczesniej dziecko tulalo sie nawet 3 lata albo po domach dziecka, albo po rodzinach zastepczych zanim proces adopcyjny dobiegl konca. stwierdzili, ze dziecko moze juz byc z potencjalnymi rodzicami w trakcie calego tego procesu. Niestety jesli decyzja bedzie negatywna to zlamane serce i potencjalnej rodziny adopcyjnej i dziecka.
Konczy w grudniu 6 miesiecy, po Nowym Roku wracam do pracy nosi mnie juz lol
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
tutaj prawo zmienili dosc niedawno, bodajze w 2012 wprowadzajac opcje foster to adoption i special guardianship bodajze od 2005.
opcja foster to adoption zostala wprowadzona wlasnie po to, by dziecko od razu trafilo do rodziny zastepczej, ktora chce je adoptowac. wczesniej dziecko tulalo sie nawet 3 lata albo po domach dziecka, albo po rodzinach zastepczych zanim proces adopcyjny dobiegl konca. stwierdzili, ze dziecko moze juz byc z potencjalnymi rodzicami w trakcie calego tego procesu. Niestety jesli decyzja bedzie negatywna to zlamane serce i potencjalnej rodziny adopcyjnej i dziecka.
Konczy w grudniu 6 miesiecy, po Nowym Roku wracam do pracy nosi mnie juz lol
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mmaryjka, zazdroszczę tej ginekologii bardzo, w ogóle medycyny :)
coraz mniej tych postów..
Dziękuję! ')
Dziękuję ;) Na razie nie zapowiada się na dziecko z mojej strony. Ale super, że myślisz o rodzeństwie dla syna ;)