Konto usunięte: Nie dorastasz tutaj nikomu do piet
cieszę się, że tak nisko nie upadłem jak wy tutaj wszyscy razem wzięci :)
Konto usunięte: i nie zalozysz pelno tematow na "nasz" temat albo postow jaka to Ci krzywde robimy, jak masz zgladzic it itf.... Ja Cie prosze... Daruj sobie malenki bo Ci den zal tak dupe sciska ze nawet juz myslec nie potrafisz
Ehh, napisać coś w żartach i brać to na poważnie i do serca .. Nie robicie mi w ogole krzywdy, szczam na was, a komu dupe ściska to nie mi tylko wam :) Głęboko w dupie mam to co o mnie myślicie, nie przywiązuje uwagi do życia internetowego i do ludzi którzy tu są, potrafię odróżnić świat wirtualny od rzeczywistości :) Wy chyba za to nie potraficie ...
bardzo mi przykro .
Teraz kończę tą mało inteligentną rozmowę, nie mam zamiaru dalej leżeć na ziemi.. musiałem jakoś zejść do Twojego poziomu.
Tylko czasem pulpeciku nie podcinaj sobie żył jak ktoś Cie pocisnie na forum bo weźmiesz sobie to do serduszka i bedzie kiepsko .. ale jak już to zrobisz tu uważaj by z tych Twoich żył nie wypłynął majonez śmietana cukier i inne artykuły spożywcze... nic do Ciebie nie mam szacunku też nie . Papa