Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1960 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Mi też się kiedyś wydawało , że to wiem... ale 6 lat zrobiło swoje. Dlatego jestem teraz ostrożniejsza. :D
I jak torcik wyszedł ? :D
Mogę ? Powiedz że mogę! .
:D
Massacro gratuluję i życzę dużo cierpliwości, wytrwałości i wsparcia ze strony Twojego mężczyzny : ) a jak Twój starszy synek zareagował na wieść o rodzeństwie? ;>
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
David mial focha, ze nie siostra (nie moj partner), nie zacytowalo mi
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No to trzeba mu jeszcze siostre zalatwic ;p Ja mam starszego brata i powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie zycia bez niego :-)
@Madzia, "siostrę załatwić" xD żeby to było takie łatwe ;P
Ja jestem najstarsza i mam trójkę rodzeństwa. Mój partner jest jedynakiem i szczerze nie wyobrażam sobie jakby moje dzieciństwo i juz dorosłe życie wyglądało bez nich.
@Misia, a Ty spisz w ogóle? Taki wczesny post :)
wierze ze nie łatwo, aczkolwiek nie wiem czy nawet chce wiedzieć z jakimi procedurami to się wiąże... A takie pytanie bardziej osobiste już, masz od zamiar od małego mówić dziecku jaka jest prawda, czy zostawiasz to na potem? a może w ogóle nie chcesz by się Mały dowiedział?
Boże zakochałam się
http://www.edibazzar.pl/pl/p/KOPERTOWKA-PORTFEL-damski-ETUI-IPHONE-GALAXY-NOTE/936
nie,to nie jest rekalam jak coś
śnię dniami i nocami o niej :D
Fajna jest. ;D
To pozwolenie na debilne tematy to był gwóźdź do trumny hyde