Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1956 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
No w sumie z butami możemy szaleć ;D
Mam kuzynkę, która ma 187 cm i nieciekawie wygląda, jak w koło sami przeciętni.
Si ;)
Biedna ta Twoja siostra ;/ ja dopóki nie zaczęłam brać hormonów miałam to samo wyłam z bólu bo miałam wrażenie jakby mnie ktoś ciął od środka. ;/
Paulinko, a jak tam sprawy... wiesz jakie?
Babsy jak Ci maluszek znosił te upały?
Massacro, wiadomość do Paulinki już poszła z prośbą o uchylenie rąbka tajemnicy :D
@Styka, ale pewnie Ty nie spalas z innych powodów
Moja siostra tez ma strasznie bolesny okres, jak była teraz w sierpniu u mnie to jej dałam moje przeciwbólowe które mam na receptę. 15 minut i jak ręką odjął :)
@Mirra, bardzo dobrze :) za to ja padam na twarz, ale takie zmęczenie lubię ;) pare spraw jeszcze mnie wkurza, ale nie można tego przeskoczyć. Pewnie nas będzie sprawa w sadzie czekać po Nowym Roku. Jak myśle jacy czasami idioci chodzą po świecie to mną trzęsie -,- to związane z tym drugim ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No to się cieszę:D Ucałuj ich:)
Na ludzką głupotę niestety nie ma lekarstwa:/
No lipa... Tym bardziej, że tylko 15 lat ma Najwyższa w gimbazie.
Do 12 czekałam, aż Maniek się odezwie, bo wracał z pracy potem o 3 się obudziłam z bólem brzuszka i zasnąć nie mogłam. I tak, o.
A seksów już tydzień nie miałam i teraz kolejny weekend bez, bo ciota
Ja brałam tabsy 4 miesiące chyba i zrezygnowałam i pewnie nie szybko się zdecyduje.