Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1958 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Generalnie dziewczyny możecie miedzy sobą na PW napisać co u mnie. Tajemnica to żadna nie jest, choć lepiej by niedojrzały plebs stalkerów z hajda nie wiedział ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Odnośnie dzieci, to w niedzielę mojego faceta bratową wiozłam na porodówkę, bo skurcze niby miała. Nie chcieli jej w nocy przyjąć Przeszło jej i to niby jakieś bóle przepowiadające były.
Ale od niedzieli cisza i czekamy, wciąż czekamy.
Przy pierwszym dziecku, urodziła 2 tyg po terminie, teraz jest 2 tyg. przed terminem, więc pewnie jeszcze poczeka.
I mojemu znowu włączył się instynkt tacierzyński, bo on będzie fajnym tatą i kupi fajny wózek i na spacery będzie chodził. No i krem na rozstępy mi kupi, po brzuszku będzie głaskał i przynosił arbuzy do łóżka ( bo na bank będę mieć ochotę na arbuza ) i w ogóle będzie kochany i czuje, że to już czas
Dziękuje. Ale procedura do łatwych nie należy... :/
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Przestańcie o dzieciach nawijać, a co o modzie i urodzie? Ja ostatnio odkryłam cudowne działanie suchych szamponów (Batista przede wszystkim). Wcześniej bardzo rzadko używałam, ale teraz są dla mnie wynalazkiem na wagę tamponów Niby niewiele czasu minęło, a zapomniałam jak to jest być na czyjeś usługi 24/7 ^^