Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1946 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
styka51: Gdzie znajdę obcisłą sukienkę, przed kolano, dekolt może mieć, ale nie musi najlepiej w V albo I_I ( nie wiem jak taki się nazywa ). Byle nie czarna, ani nie biała.
ja kupiłam w orsayu, w temacie co sobie ostatnio kupiliśmy jest jej zdjęcie, uwierz że jak się ją założy to prezentuje się zupełnie inaczej.
kedi: nie przepadam za ich ciuchami są nie w moim stylu i są kiepskie jakościowo, takie mam wrażenie ale oczywiście zajrzę, dzięki:)
uwierz że ja też. To była moja deska ratunku ;)
no to ja dzisiaj moi Drodzy pić weselną wódkę, tańczyć kaczuchy i unikać złapania welonu :P Miłego dnia!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: no to ja dzisiaj moi Drodzy pić weselną wódkę, tańczyć kaczuchy i unikać złapania welonu :P Miłego dnia!
Udanej zabawy :)
Moj syn ma dzisiaj przyjecie urodzinowe… na 20 osob w wieku 2-12. Bedzie Gangnam Style, Gentleman i oczywiscie Harlem Shake LOL. A jutro bede sie detoxowac z tego wariactwa ^^
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
To dobrze. ;)) Jakoś dodacie mi otuchy :P
Kiniowska: To i ja się dołączam - gratulacje dla szczęśliwych rodziców i dużo zdrówka dla bobasa! :)
Dziękuję ;*
Dziękuję. Musi być dobrze.
massacre: jestesmy stworzeniami biologicznie zaprogramowanymi do tego, by sobie radzic, wiec bez obaw :)
Mam nadzieję, że dam sobie radę. Na razie mam obawy, bo to wielka odpowiedzialność ;:)
Dzięki ;*
Cześć Kochana ;* No tak w brzuszku, już za 2 miesiące wyjdzie na świat :P
Dziękuję ;))
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.