Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1947 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ja chyba bede miec w pazdzierniku jakies, ale kurcze poszlabym jeszcze raz na swoje, myslalam ze jeszcze przed polnoca bede zmeczona a bawilam sie cala noc:)
ja jeszcze idę na 2 :P 31 sierpnia i jakoś na początku września ; ) miałam iść jeszcze 15sierpnia ale wyjeżdżam na wakacje ;>
Jak Wam się nie chce na te wesela iść to ja bardzo chętnie mogę zastąpić... :D Strój mam kompletny i taaak bym podensiła, pojadła weselnego jedzonka... nawet wódka weselna inaczej smakuje. Tylko do zestawu poprosiłabym jakiegoś dobrego tancerza, co najmniej 180cm wzrostu i jestem w niebie. :D
Podbijam. :)
tez miewalam czasem wrazenie, ze junior szuka wyjscia przez okolice pepka;) ale juz w sumie zapomnialam, jakie to uczucie czuc te kopniaki
pamietam, kiedys polozylam sie na boku, a Mlody akurat tak jakos sie ruszyl, ze poczulam jakby ktos mi reke w bok wsadzil i pogmeral w wnetrznosciach;) az podskoczylam ;)
jak sie czujesz przezywajac trzeci trymestr latem? dla mnie to byla masakra, ze dwa tygodnie byl upal nie do zniesienia, no, moze do zniesiienia dla kogos nieciezarnego, ale ja myslalam, ze zejde. nigdy wiecej