Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1945 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sernik na zimno wymaga malo 'kuchennych przyrzadow', bez miksera sie wszystko rozmiesza, tylko lodowka i naczynie.
a takie miekkie owoce jak maliny to i do koktajlu od biedy widelcem rozgnieciesz bez blendera
z jakims serkiem tez mozna zjesc czy lodami.)
Fakt... naleśniki. Ale wstyd... Chyba za dużo ich zjadłam, bo byłam kompletnie wypruta z logicznego myślenia i jakichkolwiek pomysłów.
O, sernik też można zmajstrować. Albo jakaś galaretka z owocami i bitą śmietaną. Ależ mam teraz pomysłów! Wczoraj musiało być jakieś zacmienie. Tak czy siak, będą naleśniki. :)
Dzięki! :)
Cześć :) Dawno mnie tu nie było. Przyszłam w sumie, żeby popisać z matkami, są tu takie? ;)
spodziewam się dziecka i kompletnie nie wiem czy sobie poradzę, jest mały strach ;)
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
A czy to ważne? ;) Wątpie. Ważne jest to, że cieszę się ze swojej córki jak dziecko z zabawki ;)
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Wiem, że to pytanie było już milion razy, aleeee..
Gdzie znajdę obcisłą sukienkę, przed kolano, dekolt może mieć, ale nie musi najlepiej w V albo I_I ( nie wiem jak taki się nazywa ). Byle nie czarna, ani nie biała.
Już chyba wszędzie byłam i albo z baskinkami, albo z rozszerzanym dołem, a w takich wygladam fuuuj.
Macie jakieś pomysły?
Orsay, Mohito, Reserved, Top Secret, Vissavi. Nie wiem jaki mają aktualnie asortyment w tej kwestii, ale wiem, że widywałam u nich sukienki tego typu, który szukasz. ;)