malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  5 lipca 2013

Chciałam się pochwalić, że złamałam swoją świętą zasadę: nie będę się spotykać z młodszymi od siebie chłopakami...

madzia2143
madzia2143
  6 lipca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie będę się spotykać z młodszymi od siebie chłopakami..

haha, przybij piątkę
pijana
pijana
  6 lipca 2013

Też złamałam, w zeszłym roku, ale jednak 3 lata różnicy w tę stronę to nie było to XD

Paulinessa
Paulinessa
  6 lipca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: haha, przybij piątkę

W sensie, że masz taką zasadę, czy że miałaś, a złamałaś? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Też złamałam, w zeszłym roku, ale jednak 3 lata różnicy w tę stronę to nie było to XD

U mnie 2 lata. Kurde, a nawet nie przepadam za chłopakami w moim wieku. W każdym razie to był błąd pod każdym względem - i młodszy, i nie w moim typie jeśli chodzi o urodę, i do tego mój kolega... a co najważniejsze, on ma dziewczynę, lol. Ale coś mnie ciągnie do niego :and:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 lipca 2013

:zakochany:
znaki

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  7 lipca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: W sensie, że masz taką zasadę, czy że miałaś, a złamałaś? :D

to i to moja Droga ;P
Konto usunięte
Konto usunięte: Też złamałam, w zeszłym roku, ale jednak 3 lata różnicy w tę stronę to nie było to XD

no 3 lata to już jednak coś, ja się zadawałam z kolesiem 2 lata młodszym i powiem szczerze gdy byliśmy sami to jego poziom inteligencji mnie zaskakiwał, aczkolwiek gdy wbijaliśmy w towarzystwo to masakra, dzieciak straszny. Nie wiem czy to zasługa wieku czy po prostu tak miał, ale nie mogłam jakoś tego znieść.

A teraz rok młodszy, Matko Boska chyba się chce odmłodzić ;P
Babsy
Babsy
  7 lipca 2013

ja fantazjuje o uwedzeniu jakiegos sexy nieco niesmialego prawiczka w wieku licealnym ;)

Earth
Earth
  7 lipca 2013

Z wiekiem mężczyźni mają coraz większe pole wyboru a kobiety mniejsze. O ile konwenanse można olać, tak czasami bariera mentalna jest nie do przekroczenia. :(

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  8 lipca 2013

Co kupić, żeby za duże buty stały się idealne, i coś co dostanę w ccc? Są na mnie większe o jakieś 3mm ale staje się dokuczliwe i zauważalne przy dłuższych przechadzkach. Buty z odkrytymi palcami, a wkładki żelowe prawie nic nie dają

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Paulinessa
Paulinessa
  8 lipca 2013
Earth
Earth: Z wiekiem mężczyźni mają coraz większe pole wyboru a kobiety mniejsze.

W pewnym wieku, u mnie to było jakoś 14-17 leciałam na starszych o te 5-7 lat. Potem to już minęło... teraz wolałabym takiego 1-2 lata starszego ode mnie (choć mój najdłuższy związek był z chłopakiem z mojego wieku), ale jak widać... nawet i z młodszym potrafiłam zacząć kręcić, w co dalej cięzko mi uwierzyć.

Earth
Earth: O ile konwenanse można olać, tak czasami bariera mentalna jest nie do przekroczenia. :(

Niestety - w większości przypadków. Aczkolwiek kiedy moi rodzice się pobierali, tata miał 20 lat, a mama rocznikowo 23 :D

___

Boże, jakie ja mam rozkminy :and:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 lipca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tata miał 20 lat, a mama rocznikowo 23

praktycznie zadna roznica
Earth
Earth: czasami bariera mentalna jest nie do przekroczenia. :(

mimo iz tak jak mowisz, mezczyzni maja wieksze pole do wyboru z wiekiem, to mimo wszystko wiekszosc z nich rowniez odczuwa ta bariere mentalna. I mimo iz mogliby spokojnie zwiazac sie z kobieta o 10, 20 lat mlodsza i jedrniejsza, to czesciej wybieraja rowiesniczki lub kobiety z mniejsza roznica wiekowa.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  9 lipca 2013
massacre
massacre: praktycznie zadna roznica

No teraz już żadna, ale myślę, że wtedy jakaś była. Tak samo jak ja dalej odczuwam te 2 lata różnicy między mną, a opisanym wyżej chłopakiem... ale już coraz mniej ;)
Earth
Earth
  9 lipca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: W pewnym wieku, u mnie to było jakoś 14-17 leciałam na starszych o te 5-7 lat. Potem to już minęło... teraz wolałabym takiego 1-2 lata starszego ode mnie (choć mój najdłuższy związek był z chłopakiem z mojego wieku), ale jak widać... nawet i z młodszym potrafiłam zacząć kręcić, w co dalej cięzko mi uwierzyć.

Ja bardzo długi czas leciałam na takich o ok 10 lat starszych ode mnie, w sumie dopiero niedawno mi przeszło, chyba jak poznałam mojego byłego, był 2 lata starszy i odpowiadało mi to w zupełności. Do czasu. :D Ale łapię sie na tym, że takich 18latków traktuję trochę jak chłopców, gówniarzy, a to bardzo często już inteligentni mężczyźni :>

Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety - w większości przypadków. Aczkolwiek kiedy moi rodzice się pobierali, tata miał 20 lat, a mama rocznikowo 23 :D

Widocznie im to nie przeszkadzało. Może Twój tata był np wybitnie inteligentny? :ziober2:

massacre
massacre: mimo iz tak jak mowisz, mezczyzni maja wieksze pole do wyboru z wiekiem, to mimo wszystko wiekszosc z nich rowniez odczuwa ta bariere mentalna. I mimo iz mogliby spokojnie zwiazac sie z kobieta o 10, 20 lat mlodsza i jedrniejsza, to czesciej wybieraja rowiesniczki lub kobiety z mniejsza roznica wiekowa.

W przypadku starszych o tyle lat mężczyzn dochodzi jeszcze opcja, że to on jako mężczyzna jest tym "opiekunem" rodziny, to on ma zapewniać poczucie bezpieczeństwa. Poza tym mentalnie kobiety często są bardziej dojrzałe, działa instynkt macierzyński itp, więc dużo łatwiej to pogodzić. A takie 20 lat to może być faktycznie duży problem, bo partnerzy mają zupełnie odmienne oczekiwania, facet 40 lat ma inne oczekiwania niż 20letnia dziewczyna, która jeszcze nie zaznała życia. ;)
mmaryja
mmaryja
  10 lipca 2013

jak już się chwalimy, to ja dodam od siebie, że 5 lipca na świat przyszedł Lew. jestem mega zmęczona, ale niewiarygodnie szczęśliwa:zakochany:

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 lipca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jak już się chwalimy, to ja dodam od siebie, że 5 lipca na świat przyszedł Lew. jestem mega zmęczona, ale niewiarygodnie szczęśliwa

Gratulacje! xD Duzy? :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.