Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1951 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Z braku laku mam pytanie...
Czy do tego typu sukienki:
(chodzi o krój i ten szeroki dól)
pasują koturny? np. takie?
Konto usunięte: Jeśli są jednokolorowe, to może wygotuj w farbce o odpowiednim kolorze :) Białe myślę, że też Vanishem, jeśli nie pomoże to Ace, ale koszulkom z nadrukami chyba nic już nie pomoże Jeśli są sprane, jeśli jakieś plamy to wiadomo, Vanish :) Sorry, jeśli napisałam nieskładnie, ale już nie ogarniam xD
styka51: Hmmm... jak to opisać, coś robił w garażu i plastik stopił mu się na przedramię, w sumie wtopił w skórę, ale potem odpadło i tym smarował
styka51: Takie tam pierdołki, jak prawie codziennie o tym słucham, albo zamawiam na allegro, to się człowiek nauczy
Ostatni post 3 dni temu o.O
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Kiniowska: Aż mnie coś zabolało... To ja miałam inaczej, bo kontakt z prostownicą, potem szybko pod zimną wodę, posmarowałam... śmietaną, zrobił mi się pęcherz, jakoś sam zszedł, zagoiło się i jest blizna. W między czasie smarowałam maścią Tribiotic i zaklejałam plastrem, nie chciałam ludzi straszyć... I byłam na mieście, byłam koło apteki a o maści zapomniałam. Teraz za chiny ludowe się nie wytoczę z domu w taki upał po jedną maść...
Ja to nawet po prostownicy nie smarowałabym niczym Mam mega bliznę na dłoni po oparzeniu i nie przeszkadza mi kolana też po czasach dzieciństwa. Olewam system ;)
Kiniowska: Znam ten ból. W zeszłym roku miałam taką samą gorączkę, w końcu 3 dni przed kupiłam odpowiednią, ale zostałam całkowicie bez kasy... Teraz czekam na jakieś kolejne weselicha, to mam nadzieję chociaż jedno w niej jeszcze zaliczyć. Albo i więcej. :) Ale te kiecki teraz to jest dramat... Też wolę coś prostego i poszaleć np z paznokciami, butami, torebką. A jak już coś jest, to cena taka, że zwala z nóg.
W końcu kupiłam, tylko różowa, no ale już lepsza różowa niż baskinka. Wczoraj znowu w ramach rozpaczy mierzyłam te baskinki, masakra, i jeszcze rozmiary z dupy, 36 w cyckach za małe, 38 w brzuchu wisi. No mówi się trudno. A z cenami sobie w kulki lecą, na stronce mohito jedna kiecka 139,99, to wsiadam w auto, wchodze do sklepu, patrzę jest, cena 199,99. Niech mnie pocałują.
Dziś kupiłam sobie pomarańczowe buty i fajnie wygląda. Tylko mam rozkminę, jakie dodatki? Skoro kecka różowa, buty pomarańczowe, żakiet biały? Nie mam pomysłu Chyba sobie jakiś duży pierścionek na pół ręki kupię, pseudo złoty i będzie git
No i o. A dziś przyszedł do mnie tata po lakier do paznokci, bo nie pojedzie specjalnie po spławik, a by sobie pomalował jakimś jasnym kolorem
yeah, kupilismy z malzem samochod, jaram sie ^^ tzn on wybral i kupil, ale podoba mi sie i jest wygodny :D renault scenic jakby kto pytal :)
styka51: Ja to nawet po prostownicy nie smarowałabym niczym Mam mega bliznę na dłoni po oparzeniu i nie przeszkadza mi kolana też po czasach dzieciństwa. Olewam system ;)
styka51: W końcu kupiłam, tylko różowa, no ale już lepsza różowa niż baskinka. Wczoraj znowu w ramach rozpaczy mierzyłam te baskinki, masakra, i jeszcze rozmiary z dupy, 36 w cyckach za małe, 38 w brzuchu wisi. No mówi się trudno. A z cenami sobie w kulki lecą, na stronce mohito jedna kiecka 139,99, to wsiadam w auto, wchodze do sklepu, patrzę jest, cena 199,99. Niech mnie pocałują.
styka51: Dziś kupiłam sobie pomarańczowe buty i fajnie wygląda. Tylko mam rozkminę, jakie dodatki? Skoro kecka różowa, buty pomarańczowe, żakiet biały? Nie mam pomysłu Chyba sobie jakiś duży pierścionek na pół ręki kupię, pseudo złoty i będzie git
styka51: No i o. A dziś przyszedł do mnie tata po lakier do paznokci, bo nie pojedzie specjalnie po spławik, a by sobie pomalował jakimś jasnym kolorem
pozdrawiam wszystkie dupeczki m&u
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Dziewczyny, czy któraś z Was wie może co to jest za akcesorium kosmetyczne ? Sorry za rozmiar obrazka, nie mam lepszego xd