Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1937 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nie chcę zakładać tematu, więc stwierdziłam że tutaj napiszę:
Czy zamawiał ktoś cokolwiek ze strony asosa? Jak to mniej więcej wygląda i ile czeka się na paczkę? Bo mam ochotę na kieckę na wesele, ale nie wiem czy zdąży mi dość. Za wszelkie info z góry dziękuję:***
standardowa 6-12 dni
express 3-7 dni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Anglia ma express nastepnego dnia i zawsze nastepnego dnia jest, jak zamawiam zwykly do niby jest 5 dni roboczych, ale najczesciej dostaje wczesniej, max w ciagu trzech dni od zamowienia. Wiec jesli chodzi o lokalne przesylki sa bardzo rzetelni.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
to teraz muszę się jak coś w miarę szybko decydować, bo za trochę ponad 3 tyg mam wesele w Polskich sklepach jakoś nic mnie nie urzekło
ja kiedys zamawialem spodnie i przyszly chyba po tygodniu.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Ostatnio " hitem " jest piórko na paznokciach , wiecie może czy w empiku coś takiego dostanę ?
http://www.zeberka.pl/img_new/2013/02/wasze-paznokcie-03.jpg