malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  17 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem czy w ccc sprawdzaja stan w innych sklepach

Sprawdzają :tak:
mmaryja
mmaryja
  17 czerwca 2013
Babsy
Babsy: za tydzien o tej porze bede mezatka

masz już kiece?
wszystko gotowe? te wszystkie przygotowania były fajne;)
mirra20
mirra20
  20 czerwca 2013

Nie chcę zakładać tematu, więc stwierdziłam że tutaj napiszę:
Czy zamawiał ktoś cokolwiek ze strony asosa? Jak to mniej więcej wygląda i ile czeka się na paczkę? Bo mam ochotę na kieckę na wesele, ale nie wiem czy zdąży mi dość. Za wszelkie info z góry dziękuję:***

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 czerwca 2013

standardowa 6-12 dni
express 3-7 dni

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  21 czerwca 2013

widziałam to na stronie tylko ciekawa jestem czy faktycznie tak to wychodzi

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: widziałam to na stronie tylko ciekawa jestem czy faktycznie tak to wychodzi

Anglia ma express nastepnego dnia i zawsze nastepnego dnia jest, jak zamawiam zwykly do niby jest 5 dni roboczych, ale najczesciej dostaje wczesniej, max w ciagu trzech dni od zamowienia. Wiec jesli chodzi o lokalne przesylki sa bardzo rzetelni.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  21 czerwca 2013
massacre
massacre: Anglia ma express nastepnego dnia i zawsze nastepnego dnia jest, jak zamawiam zwykly do niby jest 5 dni roboczych, ale najczesciej dostaje wczesniej, max w ciagu trzech dni od zamowienia. Wiec jesli chodzi o lokalne przesylki sa bardzo rzetelni.

to teraz muszę się jak coś w miarę szybko decydować, bo za trochę ponad 3 tyg mam wesele w Polskich sklepach jakoś nic mnie nie urzekło
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  21 czerwca 2013

ja kiedys zamawialem spodnie i przyszly chyba po tygodniu.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

PinkKitty91
wpis jest ukryty
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 374
Kiniowska
  22 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze, bardzo to niefajne napali sie czlowiek na buty a tu... jeszcze jest szansa ze siostra mi jutro zdola kupic na wyjezdzie sluzbowym^^ a jak nie, to kupie zolte zamiast niebieskich, choc czyste pozostana pewnie przez 1 zalozeniebrak modelu? to chyba najlepiej by znalazla po kodzie ta babka w sklepie, nie wiem czy w ccc sprawdzaja stan w innych sklepach...coz, oby sie nie robilo gorzej, bo z niedrogich butow to w ccc najlepsza jakosc... nie, zeby ostatnie tam kupione - skorzane, sportowe sandaly, nie robily dalej po roku pecherzy w 3 miejscach
Jeżeli nie za późno, to jest rada na buty. :) Musisz sobie dokładnie wymierzyć, jakie byś chciała (kolor, rozmiar, model, itd), idziesz do babki i powinna Ci zamówić. Z moimi tak zrobiłam, tylko że w innym CCC - nie było najmniejszego problemu, tylko w poniedziałek mam zadzwonić i dowiedzieć się, czy w ogóle da się takie ściągnąć. Wymierzyłam, podałam rozmiar, kolor, model. Zapisała wszystko i teraz siedzę jak na szpilkach do poniedziałku. :P
styka51
styka51
  26 czerwca 2013

Bida, bidą popędzana... ;C

w00tjump
w00tjump
  26 czerwca 2013
Kiniowska
Kiniowska: Jeżeli nie za późno, to jest rada na buty. :)

dzieki za rade, ale zalatwilam to inaczej - siostra mi kupila w innym miescie^^
ale na przyszlosc dobrze wiedziec, te najladniejsze zbyt szybko znikaja:)
ZlMNA
ZlMNA
  28 czerwca 2013

Ostatnio " hitem " jest piórko na paznokciach , wiecie może czy w empiku coś takiego dostanę ?
http://www.zeberka.pl/img_new/2013/02/wasze-paznokcie-03.jpg

pijana
pijana
  28 czerwca 2013

Ale bajer, czego to ludzie nie wymyślą :D Mi się podoba koronka.

No, opowiadajcie co tam u Was po kolei, bo nam forum zdechnie ! Zwłaszcza Styka i Paula, jak samopoczucie przed obroną ? :D

pijana
pijana
  28 czerwca 2013

O, widzę, że Paula już obroniona XD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.